boze pomoc... moj snubenec mal na sebe moje nohavicky...je uchylak? snazil sa mi vysvetlit ze v noci omylom zobral moje pradlo ale rano to bola pre mna ako facka sok.. boze co teraz....
Načapala som svojho chlapa v damskych nohavickach...
No tak uz len nejaka navsetva ma zaujima, ze co si o mne pomysli...preboha, ved som doma, tak budem mat na sebe to, v com sa citim pohodlne-aj keby to malo byt vrece od zemiakov :D :D
no mna osobne by pohlad na moju polovicku v panskych gatiach istotne nerajcoval. a co navstevy? to aj pred hostami ste takto dohabane? ak niekto zazvoni a vojde, tak moze z toho pohladu ho aj picnut...xi xi
no pripájam sa nie je nič lepšie na nosenie ako panske trenírky- najmä v lete po byte. k tomu tričko a nie je problém. ten môj teraz šomre nad tými čo som mu nedávno kúpila, že sú veľmi obtiahnuté- hovadina sú súper aj kvalitou (ale nie je to Hugo Boss - to je ten problém) tak ich nosím ja na spanie. a necítim sa trapne
presne tak... chalanske siroke teplaky a nejake obtiahnute tielko, vacsina chlapov to silno mooze :)
evelynočka: to by si sa cudovala :)) co som mala jeden vztah, tak ten chalan ma uplne zral, ked som bola doma vo vytahanych teplakoch, ktore ani zdaleka nevyzerali byt dievcenske:)
nechapem, co je na tom dobre, ak sa nosi spodne pradlo opacneho pohlavia. moj nazor je, ze to robia iba naruseni ludia. chlap predsa nemoze byt celkom ok, ked sa promenaduje v zenskych nohavickach. no a zeny v gatiach? to nemate na pohodlne domace ubory? vsak zena by predsa mala aj doma posobit ako zena- distingvovane upravena. pohlad na zenu v longajucich plachtakovych panskych gatiach musi byt totalne odpudzujuci a anitisexualny :(
omylom si dal tvoje nohavicky? to je blbost!!! ale ked mas bombardaky mohlo to tak byt!
juuj,,,tak môj brat keď mal 16 rokov brigádoval v jednom obchode. A mamina vyprala veci, ja som ich po usušení zložila a dávala na miesto. A omylom som biele nohavičky mojej mamy dala do šuflíka bratovi.A on si ich obliekol a išiel brigádovať. A mama sa ma na obed pýtala, že kam som jej dala nohavičky. ja že asi ich má brat v šuflíku. Ale nemal. Tak som tam išla nakupovať a hovorím, choď na wc a pozri či nemáš na sebe mamine nohavičky...skoro odpadol...xixi