Tipy a triky pre zensky orgazmus

dragona

Violoncistka no ved o tomto som presne citala, ze ho treba dlhsie pouzivat a ze az potom sa objavia vyrazne zmeny. My ideme do toho, pouzivame ho stale;-):-)

daca

Violoncistka aký gél? Aká stránke? Čo to je? Nikdy som o ničom takomto doposiaľ nepočula:-/ Vysvetlíš mi to, prosím! Ďakujem;-)

violoncistka

"dragona" - vies, prvy krat to ani u nas nebola az taka velka slava, no teraz ked to porovnam, tak dovi dopo..je to o sto percent lepsie!..musis byt trpezliva a ono to pride...a hlavne gel treba pouzivat stale...

dragona

Violoncistka dakujem ti velmi pekne za odpoved. Na valentina sme ten gel prvy krat pouzili a budeme ho teda pouzivat castejsie. Lebo z prveho razu som moc nepocitovala nejaku zmenu. No mozno to pride az neskor, ked si mi pisala, ze pravidelnym pouzivanim sa ucinok zlepsuje.

violoncistka

"lubby" - objednaj si ho z internetu..aj ja to tam robim..oni maju priamo stranku - volupta. sk...videla som ten produkt aj na inych e-shopoch ale tym nejako neverim...tento mam uz osvedceny...

jozefinana

Zimba!Co nan hovoris?Iba si ho pochvalujem!Ved je genialny a to neprehanam.Odkedy sme ho prvy krat pouzili,tak ho pouzivame stale.Konecne si sex s mojim drahym uzivam aj ja a mavam orgazmus.Teraz je to skvele a aj celkovo nas vztah sa zlepsil:-)A to ma najviac tesi:-)

lubby

kde dostat kupit tento produkt?..lebo v drogeriach som ho nevidela a premyslala som, ze by som ho vyskusala, kedze o nom pisete, ze je ucinny..

violoncistka

"dragona - moze sa kludne dlhe obdobie pouzivat..cim castejsie a dlhsie ho pouzivate pri pohlavnom styku, tym su lepsie vysledky..takze smelo do toho!:):)

stanchelka

Ako začala som nad tým uvažovať, lebo som tu čítala o ňom Kixx. Len mám trochu obavy, či mi to nemôže aj nejako uškodiť, hm? Nemá ten gél aj nejaké vedľajšie účinky?