Chcela by som poradit. Uz niekolko mesiacov (7) si pisem s jednym muzom. Vsetko to zacala uplne nevinne, bavili sme sa o kadecom, ale aj o pocasi ;o) kazducky den. Obaja sme si vyplnali to, co nam vo vlastnych manzelstvach chybalo. Pred par tyzdnami prisla prosba o moje foto poodhalujuce viac ako to bezne. Poblaznena som nafotila par snimkov v spodnom pradle, nic nechutne, len jemne steklive a nevinne. O par tyzdnov nato, ma zacal velice prosikat, ze ma chce vidiet nahu. Nemam 15nast ani on, obaja sme dospleli ludia, ktory si rozumeju ale teraz naozaj neviem, co mam robit.Nie som z toho 3x nadsena a tak chcem vediet, ci bol niekdo v podobnej situacii a ako ste ju riesili.
Vztah cez internet - nahotinky na email
Petuska, ked si si pisala s tym tvojim, ako casto ste boli v kontakte zvycajne? Aj on robil take, ze ked sa potreboval vykecat, tak pisal aj kazdy den, ale ked bolo vsetko najsamlepsie, tak sa neozval aj par dni, co ospravedlnoval tym, ze sa polepsi? ;o)
Peto T, ja tie fotky uz neriesim – nic sa totiz nekona a aj keby velmi chcel, nemam rada natlak, takze so mnou akosi nepohne ;o)
Bambi27: Ja len tolko: aby si raz svoje fotky nenasla vylepene niekde na Internete...
Nemyslim si, ze by chcel a mohol byt pri mne. Nikdo z nas predsa nechce riskovat koli komusi, koho osobne nepozname. Fakt je ten, ze sa nevystatuje, netvrdi, ze je uzasny, "krasny" a kadeco ine. A ja momentalne nechapem, ze ho tu tak zastavam ;o)Tvrdi, ze si pise len so mnou, a castokrat sa stane, ze na to pisanie nema par dni vobec cas, co ma dost zneistuje a potom len premyslam, co sa zmenilo, co robim zle,ci som nudna, nezaujimava. Pravdu povediac potom si to beriem ako moju vinu, co v skutocnosti sotva je. Naviazala som sa na neho chtiac nechtiac a vela si pripustam k srdcu a beriem osobne...Hroza ;o)
A mozno len nechcem vidiet skutocnost...Vazne neviem.
Hej to chýbanie je na tom najhoršie, ale zas vždy si predstavím jeho ksicht :-) ako sa na mne dobre zabáva a hneď ma to prejde. Neviem Bambi ale ja si myslím, že Muž má byť MUŽOM - MUŽ NEMÁ KECAŤ - MUŽ MÁ KONAŤ. Ak nie je spokojný vo vzťahu tak na čo v ňom zostáva? Z pohodlnosti? Tak až taký nespokojný asi nie je. Problém je ten, že muži chcú všetko- páni tvorstva. Bez mihnutia oka budú o sebe tvrdiť aký sú úžasní a dokonalí. Ja si to o sebe nedovolím tvrdiť. Tomu sa hovorí namyslenosť a arogancia. Typická najmä pre mužov. Najväčší samec predsa o sebe nemusí hovoriť aký je úžasný, ten ti to dokáže svojími skutkami. Takýmto rečičkám ja neverím a hnusia sa mi. Nemám rada mužov, ktorí si myslia, že všade boli, všetko vedia, na všetko majú právo a všetko je tu pre nich. A pri tom vôbec nie sú taký krásni, múdri ani úžasní ako si o sebe myslia. Ale však nech si myslia, raz ich z toho omylu niekto vyvedie a zrazí im hrebienok z hlavy. Možno iba chceš veriť tomu, že je taký. Je to iba hra a zábavka. Veď pokojne v tom pokračuj, ale zlož si ružové okuliare a nečakaj od toho lásku ako z ružového románu ani nič iné. Keby chcel, dávno by bol pri tebe.
A mozno len nechcem vidiet skutocnost...Vazne neviem.
Neviem, je to divne. Osobne si o nom myslim, ze je fajn, milujuci otec svojich deti,starostlivy, nezny... ale tak isto ako ja - je zanedbavany svojim partnerom/kou. Ved keby mu ide len o jedno, naco by to tahal tak dlho, ked od zaciatku bolo jasne, co sme, kto sme, a ze nas deli 10 000 km. Mozno to bol len akysi ulet z jeho strany, muzska zvedavost? Vazne neviem. Najradsej by som sa vratila do realu a prestala na neho mysliet, lebo sa citim ako chora ked pride na mna ten sibnuty pocit chybania jeho pismenok...kontaktu s nim.
No vidíš Igor a v tom je rozdiel, že niektorí si myslia, že im patrí a že ju môžu- musia mať, že tam čaká práve na nich :-DD Inak príde mi to dosť smiešne, akí sebavedomí sú niektorí muži. Trošku pokory by im nezaškodilo.