používate bio kozmetiku? a akú?
Bio kozmetika
bio kozmetika nie je o nič drahšia ako tá čo spomína esíčko :))),napr.tá kozmetika Bielenda, čo používam ja je tak max.do 10€. Mne bio kozmetika robí veľmi dobre a konečne som našla krém, ktorý mi vyhovuje. Zbožňujem telové peelingy, mám po nich hladučkú pokožku.
všetko bio nepoužívam, napríklad prírodná kozmetika mi na pleť vôbec nepomohla, boh žehnaj ryoru :) ale inak najzákladnejšia kozmetika ako sprchový gél, telové mlieka mám vždy bio, od alverde, vyššie na takéto veci neinvestujem.... taktiež špirála a ceruzka sú bio...... šampón od logony , alebo obyčajný žihlavový alebo brezový od alpy-luna- ten je tiež dosť prírodný, lebo prírodný výtažok je hned na 3 mieste ........... deodorantty od genery alebo iný deodorant aj normalnej drogerkovej znacky, najdolezitejsie aby bol bez hliniku..... jedine co si nemozem odpustit je kupovat telovy olejcek od nubianu, ked on tak nadherne vona :) viem , je je na zaklade mineralnych olejov, ale tak srdcu nerozkazes :)
inak kozmetiku od weledy alebo logony kupujem len na internetovych vypredajoch, casto krat aj s 80% zlavou, takze pre mna bio kozmetika rozhodne drahsia nie je :)
bio kozm. je dosť drahá, či nie? ja nepoužívam čisto bio kozm., ak by som mala mať výrobky len a iba bio, tak sa nedoplatím, ale masky na vlasy či pleť alebo kúpele si robím domáce, takže nie sú chemické a to si neviem vynachváliť. a tiež z výrobkou odporúčam hennu a kokosový olej a ešte aj olivový, ale kokosový je lepší.
esicko asi menuje vsetky znacky zo svojej kupelne :))
no tieto znacky maju poriadne daleko od prirody
ja by som chcela vyskusat vyrobky od NEWAYS, mate niekto skusenosti? co by ste odporucali. tie su urcite bez skodlivych latok
loeral
gliss kur
nivea