Bio kozmetika

roowdie

miacha - tak to si ma velmi potesila. hned ako pridem z prace sa na tu stranku pozriem. uz mam toho totizto plne zuby a povedala som si, ze je na case s pletou nieco spravit. dufam, bude toto spravny krok a budem sa uz len tesit z vysledkov

miacha

ROOWDIE

Nie si sama, pre ktorú je toto veľmi dôležité. Pre mňa je to tiež dôležité, keďže mám zvieratá veľmi rada a som rada, že už dostať aj takúto kozmetiku. Nepýtala si sa to síce mňa, ale tiež mám skúsenosti s touto značkou, ja síce väčšinou si kupujem čo potrebujem u mojej kozmetičky, ale párkrát som už aj cez internet objednávala cez Annemarieborlind. sk a keďže píšeš, že ty nemáš čas tak myslím, že toto pre teba bude fajn riešením, keďže to môžeš vybaviť z pohodlia domova.

roowdie

ahaa tak super. no hlavne ze nie je testovana na zvieratkach, takym veciam sa snazim oblukom vyhybat. hmm a mohla by som ta poprosit o strankum z ktorej ju kupujes, ja moc nemam kedy behat po salonoch

kolacikova

..používam LL Regeneration..keďže mám suchú pleť, tak to mi pomáha..je to prírodná kozmetika, ktorá nie je testovaná na zvieratkách..v obchodoch je jasné, že si sa s ňou nestretla..dá sa zohnať v niektorých salónoch a potom cez internet..

roowdie

znie to zaujimavo. vies mi povedat nieco blizsie o tejto kozmetike? ja som o nej este nepocula. nejak som ju ani v obchodoch nezaregistrovala. co vlastne pouzivas a mas odskusane?

kolacikova

..ja mám dobré skúsenosti s Annemarie Börlind..dostala som sa k tejto kozmetike síce len pred nejakým pol rokom..ale na mojej pleti vidím zmeny už aj po takejto dobe..mojím veľkým problémom bola suchá pleť s ktorou som nevedela bojovať..no myslím, že som na najlepšej ceste vojnu so suchou pleťou vyhrať..

Bibiana35

Ja mám obľúbený krém s kozím mliekom z VIVAPHARM. Pleť nezanecháva mastnú ale zároveň ju hydratuje a naviac krásne vonia :-)

Lenka 333

Tiež mám veľmi rada arganový olej na pokožku aj vlasy. Objednávam si ho z vivaco.sk. A ak hľadáte nejaký pekný darček na Vianoce, teraz majú krásne kozmetické balíčky - koše či kazety s prírodnou kozmetikou, napríklad práve aj s arganovým olejom

Katka35

Ja používam bio arganový olej a ten mi nahradil všetky pleťové krémy. Pleť zvláčňuje, hydratuje a ošetruje, naviac je výborný proti jemným vráskam

Kamila33

bio kozmetika rovnako ako kozmetika z drogérky má veľa roznych produktov a neznamená to, že keď je niečo bio tak vám zaručene sadne. Aj v bio kozmetike možete nájsť produkty ktoré vašej pleti nebudú vyhovovať, preto musíte skúšať a nájsť tú vašu. Ale samozrejme pri bio kozmetike máte vacsiu istotu, že nebudete mať alergickú reakciu