Bio kozmetika

Selene

Ja si krémy od Naomi BioCosmetics objednávam cez net ale dá sa zohnať aj v BA - v bio predajni "bioalej", prípadne v predajni "vegana"

Eliska4

Ahoj Selene a kde sa dá tá kozmetika zohnať? Musí sa objednávať alebo ju možem kúpiť aj v drogérke? Lebo u nás som ju ešte nevidela

Selene

výborná bio kozmetika je Naomi Biocosmetics. Obsahuje výťažky z kostihoju lekárskeho, ženšenu a zlata. Neobsahuje ropné zložky, parfémy, alergény ani chemické konzervanty

Carmenn

Vyskusajte kremy od Sibircanky. Vyber sice nie je velky, avsak su velmi dobre, treba ich vsak nanasat s vodou, pretoze maju aktivny ucinok. Osobne pouzivam krem s vytazkami z parohov.

ela_g

ja som osobne mala neskutočne problémy s riasenkou kedze som hocičo dala na oči, začali mi slziť .. a pod reakcie teraz používam túto -
-odkaz odstránený-

na pleť mám tieto 2 verzie, podla potreby, ale inu bežnu komerčnú značku by som nedala nikdy na pleť .. moje problémy určite ustupili
-odkaz odstránený-

Linda_Linda

Mám suchú pokožku a citlivo reaguje na viaceré produkty a ktomu mám aj problémy s ekzémom. Po niekoľkých rokoch vyšetrení na kožnom a v podstate bezvýslednej starostlivosti som začala pred časom hľadať iné možnosti. Nehovorím, že kožné ako také zatracujem, ale liečba kortikoidmi nie je to, čo funguje, keď tak len krátkodobo a používať len tieto mastičky už jednoducho odmietam. Pri svojom hľadaní som natrafila na tento eshop www.idunnashop.sk a nechala som si poradiť, s akou bio kozmetikou by som mala začať pri mojich problémoch. Dostal sa mi skvelý prístup, ochotne mi odpísali na moje otázky a poradili, čo by som si mohla vybrať a k tomu mi ešte dali aj "domáce" tipy, ktoré som už aj vyskúšala. Určite odporúčam vyskúšať niečo z ich ponuky.

elza_2322

Ja používam túto kozmetiku pevoniaeshop. cz/produkt/kategorie/sucha-plet-1 konkrétne na suchú pleť, ale majú tam aj kopu iných vecí :) na rozne typy pleti