SILA MYSLE

Lenixx

A ja sama vam mozem potvrdit, ze nasa mysel je naozaj nieco vynimocne. A nase myslienky pritahuju veci, na ktore myslime. A ked si niekto mysli, ze nie jeho vec. Cele nase bytie je o mysleni, odvahe a mudrosti.

Lenixx

A pomysliet si, ze vyhram v lote a budem nato stale mysliet, je fakt konina:D.
Ak chce niekto na zaklade tohto hodnotit silu mysle, tak to nikam nevedie.

Lenixx

Niektori si mylite pojmy s dojmami.
Sila mysle je o niecom inom. Ale to sa musite naozaj ocitnut medzi zivotom a smrtou. Vobec nie je o tom, budem si mysliet, ze vyhram, tak nieco vyhram, ze ma prijmu na miesto, ktore chcem.
Myslenie nam ma pomoct prekonat tazke chvilky. Musite si opatrovat svoje sny, chranit ich v zlych casoch a preniest ich na slnko a svetlo, ktore vzdy pridu.
Je to o tom, ze prave, ked vas neprijmu alebo sa stane nieco zle,tak sila mysle vaz pozdvihne a vy pojdete dalej. Mat vsetko naco pomyslite sa neda. Napr. v uzdravovani pri nejakej chorobe je 50% vase myslenie, ak nie viac. A casto krat sa prave psychika podiela na chradnuti fyz. tela.

doubledog

kniha Tajomstvo je pre male deti a zeny :)
podla toho sa neriadte

ale inak, jasne, ze to funguje, podla mna cudne by skor bolo, ak by to fungovalo nejak inak

katty192

no, ani ja celkom, ale vždy si povyberám to pre mňa a zase som obohatená a možno príde moment, keď tú teóriu rada použijem, ja by som tak žiť ani nedokázala, potrebujem priestor, ale rada do niečoho zavŕtnem, potom z ďalšieho si povyberám a tak a urobím si svoju vlastnú koláž:)

gagaga

mne tá kniha pripomína dačo sektárske, ako scientológov alebo niečo podobné. Nedôverujem takým veciam už z princípu.

katty192

to sú len mozgy svojej doby, dobre je to napísané, ale potom existujú takí, ktorí teóriu aplikujú vo svojich životoch a vôbec nemusia byť takí bystrí ako spomenutí páni, zmena neprichádza zo dňa na deň, je to ťažké, tiež asi ďalšie veci s tým súvisia, každopádne je to zaujímavé

gagaga

chápem, takže keď najväčšie mozgy svojej doby nie sú schopní silou mysle niečo ovplyvniť, tak čo asi tak dokáže bežný človek? Nič. To "tajomstvo" je blbosť, možno niekedy sa pošťastí človeku dosiahnuť, to čo chce, ale väčšinou nie. Všetko totiž závisí od vonkajších okolností. Darmo si budem želať, aby ma prijali na Obvodný úrad a naučím sa všetky zákony a budem si to privolávať myšlienkami, keď sa tam dostane nejaká ženská po známosti (a pravdepodobne v živote o Tajomstve nepočula).

katty192

no nemuseli byť takí zdatní, hoci tomu rozumeli, asi nestihli navštíviť svojho guru:) ktorý by ich viedol:)

gagaga

Takisto Beethoven - veď chudák ohluchol. Ale asi sa nesústredil príliš dobre na ten zákon príťažlivosti či čo, takže sluch sa mu nevrátil.