PRECO KED NA NIECO SUSTREDENE MYSLIME..SA CASTO AJ STANE..?!
SILA MYSLE
babenka1, je prikladom toho, co som uz pisala. preto to tu na fore nema vyznam.
chce to ludi, ktore vedia aj hlbsie premyslat.
babenka, to si mala šťastie, že bývaš v takej komunite:)
tak to je smola, keď sa človek celý život musí spoliehať len na vlastnú myseľ - ja som sa tam kde som, dostala predovšetkým vďaka výchove mojich rodičov, podpore mojej rodiny a pomoci kamarátov a spolužiakov. Odvolávať sa na to, že mi k mojim úspechom pomohla sila mysle by bolo hnusné znevažovanie mojich blízkych.
matéria je komická, lenixx:) sila mysle, sila ducha, ale vždy nejaká sila, teda vyrvať a preniesť alebo zabezpečiť a udržať, sila, aj táto debata je sila
lenixx....ja ti rozumiem riadim sa podla tajomstva..sice som na zaciatku.....mam zdravotne problemy a velakrat vdaka tajomstu a mojim myslienkam o dokonalom zdravi je mi lepsie.
Lenixx,
viem, o com hovoris, ale myslim si, ze tu velmi nepochodis, na tomto fore, lebo tu maju ludia väcsinou jednoduchy pohlad na zivot.
ja som sa vdaka sile mysle dostala tam, kde som chcela. chce to ale cas, trpezlivost, jasnu mysel. nejde to zo dna na den.
Vy to vsetko aplikujete len na materiu.
Asi ste este nebojovali s nejakou vaznejsou chorobou. Clovek nikdy nebude mat vsetko, co chce. Ale svoj zivot si sklada so svjich myslienok a z toho ako danu situaciu prijme. Sile mysle je aj o zmene toku myslienok, nemam jedno, mozem mat druhe. A nebudem sa zameriavat nato, co mat nemozem. Ved potom by musel byt clovek stale nespokojny. A jedna z veci, ktoru by mal mat kazdy clovek je trpezlivost. Bez tej daleko nik nezajde.
Nic nechapes. Absolutne nic. Ved zivot je tazky boj. Ale aj to zle, co ta stretne, sa da brat dvoma sposobmi. A vdaka tomu tu dnes som.
A dalsia chyba, keby to tak bolo, mal by som vsetko, co chcem. Blbost. Nerozumies vobec o com ja pisem!
lenixx:
keby to tak fungovalo tak, cely tvoj doterajsi zivot by bol presne taky ako si chcela.
zhodnot si to spatne? bolo to tak?
pochybujem...
to je hlupost.
kolkokrat som nieco velmi chcel a nevyslo to...
to su take new age teorie, ze ked na nieco velmi myslis, velmi to chces... tak sa to aj stane.