cesko - slovenska SUPERSTAR

supsup

mne sa adelin "kostym" celkom paci, skor vlasy ma hrozne! zlta farba,ako olaska ciganka a smiesne natocene. celkovo nevyzera velmi dobre.
darina ma tiez blbo vlasy. akokeby sa teraz prebudila.
marta je pekna. pekne licenie, krasne biele zuby.

dobra vila

Je to otrasne...hlavne ze je to zviazane s tym ciernym opaskom, toto nie su saty, otras :-/, keby to bol iba taky topik, tak ok, beriem, ale inac... Dala by som tomu najhorsie oblecena osoba v roku 2009, prisamvacku :D.

ShaulaThalit

Ahojte, chcem sa opytat, ako sa vola nazov pesnicky, ktoru spieva Zdenek Šavrňák od Kurta Nilsena... tuna je link...
www.youtube.com
tuto pesnicku zacina spievat v 0.37 min. tak si to tam posunte...
diky moc

klarka_

podla mna je na celej sou najvacsou katastrofou Darina. Nielen, ze sa na nu neda pozerat, ale pomaly uz ani pocuvat to jej vecne- tento ma "nebavil"... neviem, ja tu babu nemusim, je strasne umela a pride mi aj nasilu mila a namyslena.

na druhej strane mi tam zrovna Jandova strasne zapasovala, je to vyborna spevacka a celkovo sympaticka baba. a komplexne to tento rok maju tak nejak lepsie vymyslene a zmenezovane.:)

babenka1

mimkackaaaaa: lebo do telky šlo len to, čo hovorili jej, že by mala schudnúť a že čo nemá jesť, to bolo v pohode....ale to čo povedali za jej chrbtom, to uverejnil Nový čas, proste preniklo na verejnosť video, čo hovorili keď odišla, že ako si taká tučná umýva prirodzenie a s prepáčením r.ť

martina500

Dara sa zmenila je velmi pekna materska jej iba prospela :) divadlo je uz zaujimavejsie a napinavejsie,uz sa velmi tesim na semifinale

mimkackaaaaa

ja superstar nesledujem,ale pocula som,ze jednej kocke tam cosi povedali a pozrela som si to a myslim si,ze jej to povedali pekne a neurazili ju....