fenomenalny Dr.N.W. Walker

Príspevok v téme: fenomenalny Dr.N.W. Walker
pišta

Dr. Walker vo svojich 113 rokoch napísal svoju poslednú knihu. Keď zomrel bez viditeľných známok choroby, mal 118 rokov. Je to neuveriteľné, ale je to tak.
.
Dr. Walker objavil priamu súvislosť medzi znečistením hrubého čreva a chorobami. Popísal a vo svojej praxi potvrdil, že jednotlivé úseky hrubého čreva sú poprepájané s jednotlivými orgánmi. Tento jeho objav má epochálny význam a dá sa prirovnať k objavom meridiánov z tradičnej čínskej medicíny a súvisiacich reflexných zón na tele človeka.
Ak pozitívne ovplyvníme čistotu a funkčnosť čreva, ktoré je nezastupiteľné pri vstrebávaní potravy a všetkých potrebných látkach, vieme potom pozitívne ovplyvniť aj zdravotný stav celého organizmu.
Podľa Dr. Walkera ide najmä o surovú stravu a očistné kúry.
Táto strava je aj podľa neho jediný prirodzený zdroj vitálnych látok, ktorá naše organizmy nevyhnutne potrebujú. Súčasná strava a spôsob života neumožňujú takéto látky prijímať a z toho pramení množstvo chorôb, ktoré majú vzrastajúcu tendenciu
Dr. Walker sám bol vzorom takéhoto prístupu a týmto spôsobom liečil aj svojich pacientov, ktorých bolo viac ako 4000..
Vo svojej praxi poukázal na mimoriadny kladný vplyv ovocných a zeleninových štiav.
.
Prínos Dr. Walkera je neprehliadnuteľný. Z jeho prác čerpá mnoho ľudí - lekárov, vitariánov, tí, ktorí sa rozhodli urobiť niečo so svojím zdravím, cituje sa v mnohých knihách o zdravej výžive.
.
Svojím životom, objavmi ako aj medicínskou praxou ľuďom dáva nádej, že naše telá je možné ozdraviť a udržať pri výbornom zdraví.
Jeho pojem „Žiarivé zdravie“, je odkaz pre nás všetkých.
Ten odkaz je veľmi lákavý a humánny. :-)))))

Viac na www.sk2.goo.cz

igris

Pista,
pozerala som si diagram tlsteho creva, Wolker chce povedat ze ked je znecistene crevo a nefunguje v konkretnych castiach (bodoch), ktore su znazornene na diagrame, tak je otazkou casu kedy nastanu v tychto organoch problemi ? ja som si naivne myslela ze ked uz je znecistene tak durchom . Teraz mozno tresknem: v tych bodoch (vydutiach) sa odoberaju ziviny pre konkretne casti tela ? (moje problemi som si tam nasla na jednej hromadke)

pišta

Sladkosti - prekyslenie - vápnik v trochu v ťahu, vieš...
Ale kúsok môžeš :-)
S tými liekmi a vyrovnovaním, veľmi múdro, nakoniec žiť treba dnes a nielen o 10 rokov.
A keď zostane času, na premyslenie, odskúšanie, korekcie, prečítanie a "prežitie" Walkera, tak potom človek ho možno aj prežije...:-))
Si adpatibilná a pozitívna. Máš pred sebou pozitívnu budúcnosť :-)

igris

coooo na kosti ?nerozumiem :(
Asi je to barbarstvo v tejto teme pisat o kladoch farmaceutickych spol. ale myslim si ze v daka nim vela ludi vobec zije, alebo zije kvalitnejsie a ked to zamiesame s Walkerom, pridame zeleninku , ovocie , stavicky a niaky ten ocistny dnicek....toto je pre mna niaka ta zlata stredna cesta. Ja beriem kazdy den lieky a asi som prestala dufat/vyrovnala som sa s tym, ze nebudem musiet a to mi ver,ze ma to netesi, takze HLAVU HOREe, rano si dam euthyrox, potom tu stavicku a potom jeden :)))

pišta

Igris, si naozaj milá.
Ale.. vieš, vediem kus nerovný "boj".
Farmaceutické spoločnosti, čo spoločnosti, opachy ozrutné.
Na druhej strane, Pišta, mak, máčik, človek milión.
Vtedy je lepšie boju sa vyhnúť, viem.
Ale niekedy sa nedá. Mojím dcéram....

igris

Pista , slaninu teda nemusim a zo vsetkeho mastneho mi je riadne zle este sa na to len pozriem, ale take cokoladky a keksiky a vecerne pojedacky to je ine kafe :), crievko tras sa. Ked tu budes este chvilu taketo veci pisat mozno sa odhodlam aj na niaku ocistu , uz mi dva tyzdne "cuka" okom :(, nastal cas rozpadu :)

pišta

V prípade zníženej funkcie štítnej žľazy asi si treba viac ako inokedy treba dávať pozor na tuky. Pomer nasýtených mastných kyselín : mono nenasýtených MK (omega 9 a 6) : polynenasýtených MK (omega 3) by mal byť 1 : 1 : 1.
Treba tiež pozor dávať na príjem kvalitných vitamínov, ktoré sú rozpustné v tukoch : A, D, E, K, z nich A a E sú kvalitné antioxidanty.
A samozrejme, nesmieme zabúdať na naše črievko, ktoré by malo byť čistučké až,až.. Veď ako sa to všetko fajné dostane ďalej, tam, kde má? (Ach Walker, Walker...:-))