Onanovanie

Príspevok v téme: Onanovanie
mima2

Ahojte!Chcem sa spýtať hlavne pánov či je pre nich také dôležité onanovanie.Popri normálnom sexe s manželom/musím priznať že popri deťoch to nie je bohvieaká sláva/sa stáva že manžel sám onanuje.Najprv som si to nevšímala len som sa usmiala,ale niekedy mi to príde ujeté,že má manželku a pritom onanuje!Mám sex rada manžel si pochvaluje,a prijal by asi častejšie.Ale ja sa neviem vypať z denného kolobehu a premeniť sa na milenku .Keby sa trošku posnažil...Ale to už je informácia asi pre neho,že?No tak za reakcie ďakujem

luckabambova

mame zo zenou dost casto sex ale ked robi po obede a ja som doma a vecer pred tim sme mali sex aj tak sa robkam a ked pride domou dame sexik znova ci je to lepsie samenu tasko povedat je to relax robka sa aj ona tak neviem al posteli sa dokazeme znicit cize sexualni zivot mame v poradku

DVA

Mal som tiež problém,rad onanuj.Preto sme temu onanovania prebrali spolu,zaujimal ma hlavne jej postoj čo si mysli o onanovaniu ako na to pozera.Po dlhšej debate manželka navrhla kompromis,ak tak rad onanujem tak nech jej poviem ak budem mať chuť vyhoniť si,nech to urobim pred nou,aby nezažila šok keď ma pri onanovani pristihne.Na taky kompromis som pristal a hneď som sa jej predviedol.po takej ukažke sme sa vášnivo milovali.Neskôr mi sama navrhla aby som si pred nou vyhonil,bola to skvela predohra na milovanie.Ta predohra sa jej zapačila.Raz keď som sa prednou predvadzal nevydržala sa nečinne prizerať,začala tiež onanovať,za chviľu dosiahovala jeden orgazmus za druhym,po takej predohre sme sa kvalitne pomilovali.Priznala sa že taku slasť dovtedy ešte nezažila.Od toho času bez ostychu pred sebou onanujeme.Či pred, počas milovania alebo po milovani ,prikorenime si to onanovanim kde jeden pozera na druheho.Vznieslo to niečo nove do intimneho života.

ta3

no, co na to povedat, z jeho strany je to bezcitne, pravdepodobne Ta rad nema a preto po Tebe ani netuzi, Ty ho milujes a preto chapem, ze Ta to zranuje, nepotesim Ta, ale ja to vidim na rozchod alebo rozvod, do sexu cloveka nemozes nutit a ani lasku si nie je mozne vynutit ci vyprosit, najrozumnejsie by bolo, hrdo zdvihnut hlavu a odist, Vas vztah je o nicom a aj tak nema buducnost, drz sa, vela psychickej sily Ti prajem

zufalaNat

Mne sa dnes naskytol taktiez velmi prijemny pohlad ... otvorila som dvere na byte a z dveri sa mi naskytol krasny pohlad . partner si to nad laptopom robil sam /uprimne poviem, nevidim na tom nic zle, kludne by som si z toho urobila srandu a pridala sa/... no zasadny problem je v tom, ze mna odmieta, ze je unaveny atd., nespavame spolu casto. Mne uz sa o tom sniva, zijeme v jednej domacnosti, velakrat, resp. skoro stale iniciujem sex ja a teraz toto.. uz rozumiem preco ma odmieta a poviem vasm, citim sa ako posledna handra!!! Je to odporny pocit, ked zena tuzi po sexe a muz ju odmieta /podotykam keby som ho nemilovala, riesim si to po svojom, toto sa mi v zivote nestalo, nie som zruda aby ma niekto odmietal a musela som sa mu vnucovat/ - no pre lasku spravi clovek cokolvek! Ale zistenie, ze ma odmieta kvoli onanovaniu nad lesbami, sorry toto je aj na mna moc! Prosim skuste mi na to reagovat skor ako si vyplacem oci a buchnem dverami na byte....

kikusa33

mima2, na onanovani nie je nic zle. Ci uz je niekto slobodny alebo v manzelstve. Ved to je kazdeho vec, ci chce a ako casto to chce robit sam.
Nie je to o tom, ci je to dolezite, ako sa pytas. Je to potreba, ktorej uspokojenim nikto nikomu neskodi. Tak preco v tom vidiet problem?

joe974003030

Staci sa s nim uprimne porozpravat..ale nerobil by som z toho vedu.. Len si tak odburava chut na sex. A nieje na tom nic zle..Ci,radsej by ste prijali,keby chodil za inymi zenami?! Kazdi sme nejaki.. a niektori si to kompenzuju milenkami..cize porozmyslajte,ci ma zmysel sa nadtym znepokojovat?

mylkooo

ahoj, ja by som asi tiez zareagoval. Ono to vsetko zalezi od toho ako casto sex mavate, ako aj od toho ako casto to kazdy z vas "potrebuje". Aj my mame dve male deti a preto je to dost zlozite. Manzelka je z deti unavena, najma ked su casto chore. Ja to chapem, na druhej strane clovek ma aj svoje potreby a nejako to zo seba dostat musi, ci uz spolocne alebo "po svojom" :-) Ja mam sice "pravidelny sex", ale pravidelne raz za mesiac alebo dva :-) takze mi nezostava ine ako si tiez pomahat svojpomocne :-) Nevidim na tom nic zle, ale robim to sam a v klude, nie pri manzelke ked spi... treba pochopit aj potreby partnera, niekto to musi mat castejsie, niekto zriedkavejsie, a stale lepsie ked si to robi sam ako keby behal inde, nemyslis ?

P.S. LAGUNASA:
to ze to robi priamo v posteli mozno naznacuje, ze mu robi dobre ked ta citi vedla seba a mozno ho to viac vzrusuje... a nemusi mysliet na inu :-)
Co tak mu do iphonu urobit nejake vlastne eroticke foto, aby nemusel ocumovat ine baby ? ;-)

lagunasa

ahojte.
ja mam taku troska podobnu otazku. to ze moj partner onanuje cez den viem. nepriamo to sam priznal. musela som si na tuto skutocnost zvyknut. aj ked ma to najviac stvalo koli tomu ze on je cely den doma a moze si to urobit hocikedy ma chut a ja som 12 hodin denne v praci a vecer padam unavena na hubu a dost cast uz proste namam chut na nic. takze mi to viac menej vadi(lo) zo zriarlivostneho hladiska ale nejak to akceptujem.
ale dnes v noci sa mi stala taka vec... mali sme vecer hadku ( aj ked si myslim ze to s tou hadkou nesuviselo, obzvlast ked si pospajam ine suvislosti z minulosti tak si myslim ze koli hadke to nebolo ) ale nakoniec sme sa udobrili a isli spat lebo bolo uz fakt vela hodin a ja skoro vstavam do prace. nejak som zadriemala ale budil ma stale jeho kasel v nejakych pravidelnych intervaloch. a zrazu som sa tak nejak pomrvila a troska prebudila ale nie vela a pozeram na neho ako puk. bol skoro az dole z postele, neviem presne aku polohu mal ale zdalo sa mi ze jednu nohu na posteli a jednu dole kolenom polozenu na emi alebo take nieco. ako keby klacal na koberci ale pritombol aj na posteli a vydaval cudne zvuky. bola som fakt dost rozospata takze neviem presne ako to znelo a co to bolo. tak taka rozospata sa ho pytam ze co to robi? po chvilke ked som sa ho dotkla tak neviem presne doslova co povedal ale nieco v zmysle ze Nic. a nejak ako keby sa zakryval a chcel po mne aby som sa k nemu zo zadu pvivinula ako ked chodievame spat. a potom mi to nejak viac zaplo, ze on asi onanoval na zemi alebo co. aj taky ten pach co je aj pri sexe som troska citila. uplne ma to vytocilo ze som sa zacala triast. a on pritom ako keby po tejto situacii zaspal. tak som sa isla pozriet na zem na tu jeho stranu lebo tam mu pravidelne nejake tricko alebo kosela lezi na zemi, ze ci neni od spermatu. ale nebolo. rano som to este poriadne pozrela, aj tu cast postele na ktorej zrovna nelezal ( lebo este tvrdo spal ) ale nic nebolo. tak sa pytam ze co to bolo a ze dufam ze sa nevystriekal do obliecok alebo sa tam neutrel. a ked nie tam tak kam? alebo zeby sa nestihol spravit?
vobec neviem ako mam teraz reagovat, co mu povedat. ci sa ho spytat ci onanoval a preco to robil alebo co?
naozaj mi to vadilo ze ja tam vedla neho spim a on si honi vtaka. to je take ponizujuce pre mna. a teraz ked si to pospajam ze ked ideme spolu spat do postele tak ja si lahnem a idem spat a on si este pozera nejake veci v iphone az kym ja nezaspim. teraz ked si to tak pospajam tak asi caka kym zaspim a potom si vyhoni vtaka alebo co??? fuuuuuj. fakt ma to boli a ponizuje. co mam robit? mam mu povedat ze mu to zakazujem takto potajomky robit v mojej pritomnosti?
alebo ked mi neporadite tak mi aspon napiste vy chalani ci to tiez takto v pritomnosti vasich spiacich partneriek robite???