Vlastnorucne prepichovanie usi

vik

zajtra mi kamoska prepichuje chrupavvku ale neviem ci sa mam neako extra bat :D ale to je pohodicke ked si sama prepichujes aspon to budes mat ake to ty chces osetruj si to a budes ok

LucnyKvet

a ešte by som chcela dosať že neriskujte s prepichovanim inych casti tela ako usny lalok, ani nie ušnú chrupavku, a uz vobec nie obocie alebo nieco podobne.... prepichnes si na zlom mieste, porusis nerv a ochabne ti to... neblbnite

LucnyKvet

ja som si tiez prepichla sama ucho, dokonca ihloou na sitie, vydezinfikovanou v Alpe :D .... velmi ma to nebolelo, ale urcite to po mne neupakujte, radsej si kupte lekarsku ihlu z lekarne za par centov, neriskujte s infekciou

Maxxie

Včera som si prepichla ucho, nič strašné, proste som nemala čo robiť, tak som vzala zicherku, umyla som ju odlakovačom, umrtvila som si ucho ľadom a prepichla :D Úplne v pohode, nič som necítila, celkom fajn zážitok :D ani mi to nekrvácalo :D potom sa mi tam síce ťažšie dávala náušnica, ale v pohode je to teraz :D

gaba2697

Bože luďia :-D aj ja si chcem prepichnuť ucho :-D lenže to bolii :D ach jaj a vlastne, neťeče s ucha moc krvy?? Ďakujem za radu..

jaska

Ja som si prepichovala sama 2 dierky na uchu. Nebolo to take hrozne, ani mi nic nehnisalo.
Ale vtedy sa este nerobilo nastrelovanie. Teraz by som si urcite dala radsej nastrelit, to je bleskovka a bezbolestne.
U nas to robia aj niektore zlatnictva, nie len kozmeticke salony. Skus sa popytat.

ShaulaThalit

ja som si prepichovala sama ucho tak, že som si potrela toto miesto dezinfekčným prostriedkom špeciálnym na tieto účely a samozrejme novú ihlu.
samozrejme, prepichuj si ucho len v laloku, pretože tam sa nenachádzajú body, ktoré nemôžeš porušiť laickým prepichovaním...

123milacik

ahoj,chcela by som sa spytat ako si mam doma prepichnut ucho,v okoli nemame ziadny salon,a ake priprevky mam pouzivat? vopred dakujem

123milacik

ahoj,chcela by som sa spytat ako si mam doma prepichnut ucho,v okoli nemame ziadny salon,a ake priprevky mam pouzivat? vopred dakujem

slipknot4206

No cawte ja mam uz stym skusenosti sprepichovania usi takze ja som stym problemy este nemal ved minule som si robyl v skole sam dve dierky na jednom uchu a to kazdy den no teraz na lavom mam 4 dierky mal som 5 ale dal som si zarast no a dnes si idem spravit dalsiu nausnicu a v pravom som mal dve prepichnute co som robyl v skole pred spoluziakmy ha mam to aj na youtube.com pridane ...