Ahojte. Chcela by som sa spytat, ake mate (ak mate) skusenosti s prepichovanim usi... Mam uz samozrejme prepichnute usi na nausnice, ale chcela by som este jednu. Mam vsetko vybavenie na to, ako aj dezinfekcne vodicky atd...
Robil to uz niekto z vas? Dakujem velmi.
Vlastnorucne prepichovanie usi
tory, mas na mysli klasicke prepichovanie u profesionala? neviem co ti kamosky nakecali za kravinu ale neviem ako ich to mohlo stipat dva tyzdne-hahahahaha....zaboli to ked to prepichnu ale potom je to ok....
ahojte mam otazku ci si niekto dal prepichnut ucho ja sa chystam ist prvy raz a strasne sa bojim kamosky mi nahovorili ze to stipe 2 tyzdne je to pravda????
mozno pri tom aj odpadnes, bojis sa krvi?
ale mozno to krvacat nebude: www.ghorayeb.com
Ahojte..chcela by som sa opítat...pred niekolkimi rokmi som si dala urobit dašiu dierku do ucha a potom sa mi tam urobilo ložisko hnizu aj ked som si to čistila...potom mi to museli vyoprevat a až teraz som si mohla urobit Zasie dierku do toho učcha teraz mam už iba 3 ale ako sa vyhnem zase tomu zapaleniu a vyrastku? dík :)
Zdravim, mne dnes priatelka prepichla ucho a nic som necitil. Len trosku tlak... Prepichovala s ihlou na sitie namocenou v marhulovici zhruba 10 minut. Nausnica bola namocena v marhulovici asi hodinu, potom som si cele ucho vycistil opat marhulovicou a nausnicu este strcil do framikoinu. Nasledne isla do ucha. Zdoraznujem: Ziadna bolest, ziadna krv (len ked som si to cistil tak minimum) a vyzera to super :)
pipa12370 chod do zlatníctva tam Ti nastrelia naušnice,pochybujem že to ešte mika číta ked to je z roku 09