Ahojte. Chcela by som sa spytat, ake mate (ak mate) skusenosti s prepichovanim usi... Mam uz samozrejme prepichnute usi na nausnice, ale chcela by som este jednu. Mam vsetko vybavenie na to, ako aj dezinfekcne vodicky atd...
Robil to uz niekto z vas? Dakujem velmi.
Vlastnorucne prepichovanie usi
Ahojte ja by som sa chcela spýtat kde zozeniem ihlu chcem si prpeichnut obocko chcela som si objednat cez net neviete ci v lekrani majujuu dost hrubu ihlu na to? dik
ja som si prepichoval "amatersky" obočie i uhco boli to ako keď ty pichaju inekciu nič hrozne..a da sa kupiť aj mastička na omrtvenie..ale to hadma nepotrebuješ zase nieje to až tkaa bolesť ale poradim ti ak to chceš mať hned kup si dutu ihlu a maš to raz dva..ked ti to zahnisa neboj sa nič...naušnicu vytiahni strč do palenky hnis vytlač..bolest sa da prežiť a uvidiš že si potom prepichneš toho viacej ;) ked sa ma chceš hoci čo opýtať tak mi pošli mail..bb
Fuj, hned by som odpadla pri tom :D uz len ked kamoska prepichovala spoluziakovi nos, tak som sa nato nemohla divat:D
preco sama?si nejaka sado maso?
a preco si to chces prepichnut sama?
ja by som to nechala skôr na "odborníka". Kedysi spolužiačky na stretnej sa o to pokusali niekedy aj samé a nie vždy to veru dobre dopadlo...
ja by som to neodporucala prepichovat,radsej si ich daj nastrelit,ja som platila 2,66 eur aj s nausnicou.
mne prepichovala ucho kamoška sterilnou ihlou miesto som si predtým vydenzifikovala alpou, náušnicu som si tiež namočila do alpy na pár hodín. Po prepichnutí som si ucho každý deň dezinfikovala alpou a nezahnisalo. Ani sestre a ani bratovi, ktorému som ucho prepichovala ja potom neskôr. Náušnicu použi zlatú alebo striebornú určite nie bižutériu. Najlepšia je taká čo vysí na uchu, aby ti veľmi netlačila miesto vpichu inak to môže zahnisať. Určite si to nerob sama najlepšie je poprosiť niekoho kto to vie.