Chcem sa spýtat, či máte niekto skúsenosti s odstraňovaním bradavíc. Urobila sa mi totižto jedna na vnútornej strane stehna, tesne pri rozkroku a stále sa zväčšuje, čo mi je dost neprijemne a hanbím sa za to. Neviem, či to je bradavica, alebo niečo ine, je to hnedej farby a drži to len za jednu časť, prichytenú k pokozke. Čo s tým?
bradavica a jej odstranovanie
ja som si ich dala v detstve vypalit tekutym dusikom, spravila sa mi z toho popalenina 3. stupna, naliali sa mi hrozne bolave pluzgiere, ktore mi potom obstrihavali a vsetko sa mi to rozlialo dookola tych vypalenych miest a rozsiali sa mi bradavice v kruhoch po vypalenych miestach a do dnes mam na rukach viditelne jazvy po tych popaleninach. Ked to videla moja ucitelka, poraqdila mi na 24 hod. namocit nakrajanu mensiu cibulu do octu a porom som si vzdy prilozila koliesko cibule na bradavicu a prilozila kuskom vaty namocenej v tom vyluhovanom octe a nechala posobit par hodin niekolko vecerov. Vytiahlo mi to cierne korienky v strede a potom som to lahko odlupla z koze, pripadne to opatrene obstrihala co bolo zmaknute manikurovymi noznickami a mala som pokoj. Keby som to bola vedela, nikdy by som nepodstupila to bolave vypalovanie dusikom
Betadine je draha forma jodovej tinktury.
Na vysusenu kozu treba dobry olej, najlepsie kokosovy.
Na odstranovanie bradavic bolo uz plno tem
Ahojte, moja dcéra má dva roky a má na brušku niekoľko bradavíc, kožná doktorka mi dala vodičku betadine a ešte jednu vodičku mi zarábali v lekárni doktorka mi to kázala potierať. Pokožka sa jej úplne vysušila a spálila neviem čo jej mám s tým spraviť ak viete tak budem vďačná za každú radu.
loli neboj sa . mne to zabralo a zmizlo mi to.Ale je to neprijemny pocit
CHOD NA KOZNE A TAM TI TO VYPALIA.AK BUDES CHCIET.A UZ SA TI NEOBJAVI
Už spomínaný Duofilm zakúpený v lekárni je dobrá vec. Stojí cca 140 SK. Mojej dcére bradavička odpadla za dva týždňe. Na znamienka by som to neriskovala. Tri som si dala odstrániť chirurgicky. No mojej dcére po chirurgickom zákroku zostala keloidná jazva. Ale to sa nikdy nevie. ako bude telo reagovať. Tá sa dá odstrániť kozmeticou plastikou ale s tým skúsenosť nemám.
čaute... viete mi niekto pomocť...náhodu som priatelovi strhla šošovičku,... aspon dúfam že to je sosovička... v priemere asi 3mm... je to moc velký problém?? môže z toho niečo mať???
mne jedine co pomohlo je vymrazovanie dusikom, najhorsia bola bradavica na chodidle, v strasne hrubej vrstve koze a mal som ju vymrazovanu x-krat az kym sa tie vrstvy odstranili az po koren brad. ale potom uz isla prec...tie co boli v normalne tenkej pokozke zmizli v pohode po 1 vymrazeni