Príspevok na kúpu motorového vozidla

Príspevok v téme: Príspevok na kúpu motorového vozidla
andrea.

Dobrý deň. V mám problémy s chôdzou, nakoľko som prekonala detskú mozgovú obrnu. Nikdy som štát nevyužila na žiadny príspevok, pracovala som od mladosti a všetko som si zabezpečovala sama. Ovšem mám 34 rokov a zistila som, že čím ďalej tým menej vládzem prejsť peši, dokonca aj do zamestnania už ledva vládzem prejsť. Cestovanie nepríchadza do úvahy. Urobila som si vodičský preukaz a chcela by som kúpiť auto a požiadať a príspevok na jeho kúpu. Vie mi prosím niekto povedať, aká je jeho výška v súčasnosti a čo všetko okrem zdravotného stavu sa skúma? Napr. aj majetkové pomery?

janak000

No mne sa smial syn (slusne), ze som kupila drahe auto z Darexu co je bazar v bratislave, na auto mam dozivotnu zaruku na garanciu km a povodu, auto malo servisnu historiu a za rok som nemusel nic opravovat od kupy. Ale stale hovoril, ze bolo drahe. Kupil teraz auto od sukromnika, podobny typ a cely stastny, ze o 30% lepsie. Po 4 dnoch mu na aute odisiel motor a novy stoji 2400 eur!!! A sukromnik nedviha a podla vsetkych sudnych konani ani nema narok na vratenie penazi. A povedze si na rovinu. Kto sa pojde sudit na 10 rokov... cize za mna urcite bazar a nie sukromnik!

Tibi2

Zdravím, chcem sa opýtať, či mám nárok na nový príspevok na auto, ak predchádzajúce auto, kúpené na príspevok som predal po 7 rokoch a 1 mesiaci pre nevyhovujúci technický stav. Dakujem

stuart999

ja by osm zase z od sukromneho nekupila, oklamana som bola jak nikdy... zamna bazar, zobrat si so sebou zodpovednu osobu- niekoho kto rozumie trochu viac autam a si v pohode, napr. v aaacku, poradia ti pripadne aj zamestnanci tam, ale urcite nechod sama, nech mas aj druhy pohlad na vec od niekoho ineho:)

hehe1

auto kupovat jednoznacne na inzerat od sukromnej osoby, v bazare su tie, co su v horsom technickom stave, pripadne pochybne dovozy, treba skontrolovat pravost kilometrov cez vin cislo, treba pozriet aj typ auta, motora, su dobre a zle znacky, spolahlive a kazove motory a pod., vsetko sa da najst cez google, aky mas cenovy strop, mozem ti pomoct

sonicka_s

Dobry den poradite mi prosim kde kupim co najlacnejsie auto, ale teda aspon v nejakom dobrom stave? Mylsim teda samozrejme ojazdene. Co sa vam osvedcilo? Dakujem.

jay samuel

Vy ste v núdzi rýchlo a dôveryhodne úver ? Ak áno , láskavo kontaktujte jeden z popredných svetových dnes spoločnosť na adrese :
sterlingunicornfunds(a)gmail.com (+14172884870) pre viac informácií dnes .

Vďaka
Mr.jay Samuel

N-ika

Svaba-

Za prve, ocino by musel byt odkazany na individualnu prepravu a mat parkovaci preukaz pre tzp obcana.

Za druhe, ak by bol odkazany na individualnu prepravu autom a chcel by prispevok na auto, musel by zdokladovat ze chodi do zamestnania alebo studuje. Inak narok na prispevok nema. Prispevok a nedava na chodenie po lekaroch a procedurach. Zial.

Za tretie, uz vobec by nemohlo byt auto napisane na teba.

Jedine co mozete je poziadat o prispevok na prepravu a parkovaci preukaz. Ale najprv musia ocina uznat odkazaneho na vlastnu prepravu co nie je jednoduche. UPSVaR urobi vsetko pre to, aby ste ho nedostali a ked ho budete mat tak po roku kontrola a automaticky ho zoberu...a zas odvolanie a tak dookola...Zial, je to tak :-(

svaba

Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať či mi viete poradiť, lebo mam ocina ktorý je zťp má 60% postihnutie, veľmi ťažko chodí a je invalidný dôchodca na plnom dôchodku teda nemôže vykonávať žiadne zamestatnie, zťp je už vyše 12 rokov, momentálne ma 56 rokov a vhôdza sa stále zhoršuje, a ja by som sa chcela spýtať, či neviete či je možné získať tento finančný príspevok na OMV aj keď nepracuje ale bude musieť častejšie navštevovať lekárov a zrejme rôzne procedúry, ktoré si vyžaduju prepavu osobným autom. Avšak ocino nemá vodické opravnenie, a teda všade kde by bolo potrebné by som ho vozila ja. Teda chcem sa spýtať hlavne či by bolo možné auto zakúpene s pomocou finančného príspevku od štátu napísať na mňa, teda jeho dcéru, keďže ocino ešte aj s inývh osobných dôvodov nemôže mať rôzne vlastníctva napísané na seba. Za rady vopred ďakujem.

pokec

Dobry den,chcela by som sa poinformovat ci mam narok na druhy prispevok na kupu omv po 7 rokoch to stare uz dosluzilo,a dala som do ho do srotu.Dieta ma uz 16 rokov stale navstevuje skolu 10km od miesta bydliska.Aky je postup ci je ten isty ako predtym,a ci musim zdokladovat to stare auto ked som ho dala do srotu

BONAGUA

dobry den,chcem sa opytat,ked clovek vlastni motorove vozidlo je TZP,auto nesmie byt starsie ako 5rokou a 7rokou ho musi mat,a ked sa stane take ze auto sa preda,kupi sa starsie ako 5rokou a nejake koruny ostanu ztoho a nenahlasi to na upsvar,co ztoho vznikne??