Hrúbka penisu

nevermore

ahoj mam problem mam 15rokov a mam dlzku 21cm a hrubku 4.4 ked som to robil musel som prest skor lebo ju to moc bolelo psl poradte existuje nieco na zmensenie

natalka_90

moj priatel ho ma dlhy 15cm a zatial som sa stale urobila...je hlupost ze zenam zalezi na velkosti...velky penis je dobry tak na pohratie sa v ruke ale do kundy ti cely aj tak nevojde...a ak hej tak si kurva a mas ju taku rozutnelovanu ze ti je aj 25cm malo...to je moj nazor...

andy

no zaujimave na co mi je kokot??? to staci skusit moje sikovne prsty ziadna uz nechce nic ine sa ich ani zbavit neviem jeziiis tie mokre oragsmi maju nieco do seba technika veru je dolezita ale zenam na velkosti zalezi to len mi chlapi sa utesujeme ze nie

micacica

ale ale.....trepete ti co hovorite ze nezalezi na dlzke...zalezi a moc..uz len pohlad na velkeho stoporeneho vtaka babu vzrusi viac ako maly pindur...ktory sa ani zdaleka nedostane k bodu g....vzdy je lepsie ked tam nieco citis, ako ked nad tebou niekto skacka,alebo sa ty snazis a nic necitis...a ty ktori tu hovoria ze na tom nezalezi klamu same seba,alebo ich partneri maju malickeho tak sa utesuju...

natalka_90

neide ani o hrubku ani o dlzku..skor o techniku a skusenosti...naco mat 20cm ked ho do baby nedas cely a neuzijes si to..radsej mensi a v posteli divokejsi...pre mna je optimalna hrubka 4cm a dlzka 15cm...