Tak o dlzkach penisov tu bolo popisane dost, teraz by sme mohli spravit prieskum ake mame hrubky... Poprosim aj Vas vek..
Ja mam 20r. a hrubka 4,2cm
Hrúbka penisu
vacsia hrubka je lepsia ako vacsia dlzka :)
micacica ty potrebujes porisko z motyky.
a ešte odkaz pre micucicu: neviem ako ty, ale ja mám bod G neďaleko od pošvového vchodu...ktorý sa nachádza na vrchnej stene(pardón ak som to nenapísala nejak odborne), takže si nemyslím, že na veľkosti až tak záleží, ide hlavne o techniku...
wonderinggirl: vysvetlím ti to, je to niečo podobné ako keď si my baby porovnávame, ktorá má väčšie prsia, alebo menšie, tmavé, svetlé, malé, veľké bradavky a neviem čo ešte... tak ako aj my , aj chlapi majú svoje komplexy... My ak sa máme čím popýšiť, tak to ukážeme napr. výstrihom. Ony sa chvália zas kamošom... kedže si neviem predstaviť, že by chodili s rozopnutým zipsom a vták by trčal von z nohavíc :))
toto je tak trapne trapne a este raz trapne... ze sa to neda ani popisat ... chalani, fakt ste ubohi, ked sa tu vystatujete svojimi k...tmi. predpokladam, ze si tak kompenzujete malu velkost svojho mozgu. A ty, micacica... musis byt riadka k...va, sorry ... ale normalna by sa tak nevyjadrovala... ja si tiez myslim, ze na velkosti tak nezalezi... (mozno preto, ze ju nemam polmetrovu ako ty) .. a to sa nesnazim klamat samu seba, nemam ziadneho s malym pindurom.. skor naopak... prijala by som, keby mal aj trochu mensi...
tak toto nikdy nepochopim preco mate chalani potrebu si ho merat z kazdeho uhla trojrozmerne a este sa aj porovnavat... vysvetli mi to niekto?
13r 8 cm 3cm
andy Ty si Vilo že?pocula som ze vies vyborne prstovat?