Tak o dlzkach penisov tu bolo popisane dost, teraz by sme mohli spravit prieskum ake mame hrubky... Poprosim aj Vas vek..
Ja mam 20r. a hrubka 4,2cm
Hrúbka penisu
Chlapi ale zahoťte tote Bulharske metre.
31 zubov vlasov už ani nehovorim
uvedomte sa trocha. preco hned nenavistne odsudzujete a urazate niekoho len preto ze ma iny nazor. micacica len prejavila svoj nazor. inak btw moisha ma pravdu, bod G je v prednej tretine vaginy na prednej strane, cize to co hovorila micacica je nezmysel:), bod G sa da drazdit aj 10 cm penisom.
v tomto uprednostnujem radsej striedmost...nezniesla by som keby ma to bolelo
banan... ja som nepisala zrastene... a sex je velmi dobre mozny, neboj sa o mna.. sleduj si radsej svoju temu, aby si vedel co mas robit, aby sa ti postavil a aby si aj ty konecne vedel, co to vlastne sex je.
hmm... ked to je uzke, z tym nic nenarobis. Kedze sex neni mozny tak umele oplodnenie a pri porode pomoze jednine cisarsky. Nevadi, dnes uz su moznosti ako sa vyhnut vagine.
počuj kamarat, ty si si to meral po obvode?
ja mam 16 rokov a 15 cm a na hrubku mam 12 cm to sa da napr s krajcirskim metrom je to malo?prosim povedzte
no to je zase len vec nazoru ... alebo skor anatomie...ked to tam dole ma niekto dost uzke, tak dakujem pekne...