ahojte,myslite,ze peeling pomoze proti akne,alebo jazviciek a fliackov z akne?ked to budem pouzivat ,ci sa to dako postupne tym peelingom nezosupe.co myslite?
peeling tvare
tak ja som si na vianoce objednala od jeziska to z teleshoppingu.proactiv solution a je to fakt super...nemala som nejaku zlu plet ale tie take flaky po akne a obcas nieco a tiez cierne bodky a strasne to pomaha.mam uplne zjednotenu farbu pleti a aj pory sa mi stiahli a proste je to fakt dobree. viem ze teleshop. neni velmi vierohodny ale tato znacka sa v usa predava normalne v drogerii a patri to medzi najpouzivanejsiu a co sa tyka avonu tak ja som prisla prave z usa a ja som sa z kremu avon tak osypala ale ten proactiv mi potom pomohol. asi to vyzera ze robim reklamu ale tak ked to spravilo sluzbu...a inak aj make-up vichy mi zlepsil plet. perfektne prekryva a zmatnuje
Caute, ked mam ja cistu plet, kazdy z nasej rodiny hned vie, ze mam uz po skuskach a staram sa o svoju plet aj s peelingom. Doteraz som pouzila uz niekolko, ale Balea je najlepsia, to rozhodne.Nie ze by som mala nejake reklamne zaujmy, ale vysladky su jasne.
Ahoj moja,ja este problemy s pletou mam stale a make up to isti ...bez toho ani na ulicu :D ale v poslednej dobe sa to zlepsuje ...na noc sa natieram modrou indulonou zmiesanou s aviril detskym kremom a mne to pomaha :) momentalne mam na cele 1 vyrazku no na licach co som nikdy vyrazky nemala je to teraz strasne :(
vzorky sa daju dohodnut s avonlady, podla mna ak chce zarobit tak by ti mala vyst v ustrety. Dodavka tovrau zalezi od toho kedy a ako casto AL objednava, niekto kazdy tyzden a niekto len raz mesacne. Ja som mala od kamosky vyskusany ten broskynovy a bol dobry, preto som si ho objednala. A ten rozziarujuci bol mne na tvar mastny. A este co ti mozem odporucit z avonu na mastnu tvar je cistiaca pena na tvar, ja sa nou aj odlicujem pokial nie som vodeodolna. Je to taka zelena sada speci na mastnu plet a ta pena je fakt super a dlho vydrzi. Takze tak, kludne sa pytaj:)))
a prosim ta,kolko sa da najviac zobrat vzoriek? :-)) lebo ja by som chcela si 4..:))
veronika 111,neva:) vdaka,ale ja nemam dake hnisave akne,takze ten peeling ja mozem,odstranuje pekne cierne bodky. mna skor trapia flaky po akne-z obdobia ked som sa o plet takmer nestarala:(a zda sa ze to su uz aj jazvy:/skor ma trapia tie flaky..pouzivam aj glyco a..ale ani to velmi nepomaha.
lenka,tak to je supis ,ze aj vzorky sa daju:DDD a ty si si teraz objednala ten Energizujuci krem s broskynou a mand.olejom? mala si aj vzorku?? nebol prilis mastny? lebo toto by ma zaujimalo asi najviac!..:/
(aj ten rozziarujuci moze byt dobry,lenze je dost maly-50ml a aj drahsi.a zda sa mi ze je to skor na zrelu plet,preto si myslim ze bude aj mastnejsi.. :/ale nemusi byt zly. No a tento ma 125ml a stoji okolo 100sk.. takze sa aj viac oplati ze?:)
takze ty si ho kupujes?potom urcite napis aky je a ci nie je mastny-dufam ze nie..:/ (inak dokedy asi dostat tie veci,co si si objednala?do tyzdna,do mesiaca?ci ako? :)Ale ten kremik si asi aj ja objednam
agajka: avon ma speci krem na rozziarenie pleti, taka oranzova sada kremov a cistiacich prostriedkov na tvar, len to ma jeden problem a to ze je to urcene pre vsetky typy pleti. Teda na nase mastne tvare absolutne nevhodne :((( ja som si tiez teraz objednala ten s broskynou a mandlou, tam je dobry aj peeling.
A vzorky z avonu sa daju dostat, ak mas dobru avonlady tak by ti ich mala poskytnut ako samozrejmost. Len treba presne povedat aky krem chces.
Pardon, omylom som zabudla dat PRE agajku a som napisala tak prispevok pod jej menom/dnes 12.1.o 14:09/sa ospravedlnujem.
Tak v prvom rade.Peeling na aknoznu plet sa neodporuca, teda ja som mala velmi zlu reakciu po Clean and clear peelingovom cleanseri.A kozna mi povedala, ze nei som jedina ,ze som a ze som si to tymi mikropartikulami este viac rozdrazdila vyrazky..a este k tomu odlupene ciastocky koze mi poupchavali pory a peeling mi ich nestacil vycistit.po druhe, na aknoznu plet a mastny krem??ved ju budes mat este mastnejsiu.odporucam Keracnyl.Ducary, regulacny krem.ten obsahuje aj kys.glykolovu, ktora ma aktivny peeelingovy efekt ale inym mechan.ucinku.a umyvat si s kvalitnym mydlom na aknoznu plet napr.sirove/Anfoderm acido/.mozno su dievcata ktore si pochvaluju peeling pri akne, ale podmienka je aby nebolo v akutnej zapalenej faze ako som mala ja.
dakujem vam za rady.ja som si teda kupila Garnier hlbk.cistiaci peel.gel.Je celkom fajn.inak by ma este zaujimalo..ak by som si chcela kupit krem z avonu..neviete,davaju aj vzorky?nechcem kupit daky zly alebo mastny:/
ak je moja plet taka siva ,zltkasta,az fialova,bez jasu a bez zivota..no proste.. :( aky by mi pomohol?nechcela by som mastny,ale zaroven daky vyzivny alebo s vitaminmi,daky co by dodal mojej sivej pleti energiu a hydrataciu..vitalitu,jas.. pozerala som si stranku avonu..a pozdava sa mi ten energizujuci krem s broskynou a mandlovym mliekom.ale aj tak mam pocit ze mojej hroznej pleti uz nic nepomoze.stoji okolo 80sk-v akcii,neni ani drahy.
Lenka:) hej tieto kremiky z avonu nie su ani tak drahe,vsimla som si aj ten s aloe a ani ten s cajovnikom nemusi byt zly.. ja by som vyskusala ten energizujuci kremik,zevraj aj rozziaruje..a budu tam asi aj nejake tie vitaminy hadam.moja plet by potrebovala zivot..lebo doteraz som sa o nu moc nestarala a tak som aj dopadla! neviete teda ci dostat z avonu aj vzorky kremov,predtym nez by som si ho kupila?
sofi-diky:) aj nad tym peelingom z avonu clearskin som uvazovala,ale uz som si kupila garnier.a teda hovoris ze je dobry,tak snad nabuduce:)
a vy uz mate pokoj s pletou?ach keby som sa aj ja mohla pozret do zrkadla a usmievat sa... :-)