ahojte,myslite,ze peeling pomoze proti akne,alebo jazviciek a fliackov z akne?ked to budem pouzivat ,ci sa to dako postupne tym peelingom nezosupe.co myslite?
peeling tvare
baby a neviete o dakom bielacom kreme-rozjasnujucom,potrebujem sa zbavit tych flakov a jazviciek:/ alebo uz na to nic nepomoze?neviete,co sa stym da robit?
vdaka:)ja sa uz teraz snazim starat o plet,cistim si ju pravidelne..gel,peeling,plet.voda..len ten krem neviem..tak teda skusim najst daky krem pre mastnu plet s aloe vera(alebo ten harmancek)ako hovoris:) Ale predtym som sa o plet VOBEC nestarala,a teraz uz je asi neskoro,pretoze mi ostali flaky a jazvy po akne..:(( nevedela by si mi poradit nieco aj na to?a dakujem ti pekne za ochotu:)
zuza-ahoj,aj ja pouzivam Glyco A na tie flaky.proste sa ti to zosupe,a bude to menej viditelne,a budes mat dost suchu plet-musis to mastit kremom.ale inak ziadne zazraky.(davaj pozor,jasne ze ti to trochu spali plet,ved je to kyselina,vies presne ako to mas pouzivat?pozri sa aj na stranke lady.sk poradna a daj do vyhladavaca glyco a,tam sa o tom co to docitas:)alebo ti mozem povedat aj ja,nic zlozite to nie je.
pokiaľ je akné na lícach a na čele, a nemáš žiadnu alergiu ovšem, tak to môže byť stred - to je v prvom rade, ak nie, tak máš problém s tráviacou a dýchacou sústavou. Nemáš zlý metabolizmus? alebo piješ dosť? fajčíš? potrebovala by som vedieť,či máš aj nejaké zdravotné problémy, ale najpravdepodobnejšie sa akné tvorí zo stresu a potom zvnútra.
ahoj, mam ho len na tvari,na cele a na licach...cistim si plet pravidelne, mozes mi poradit viac??dakujem
citala som ze akne sposobuje aj mlieko a mliecna cokolada
ja mam akne na tvari a to uz od 14, teraz mam 27, vyskusala som uz vsetko, prosim porad mi co robit?som uz zufala..