1.9- 90 dnovka:) !

lizaaaaaa

jj pipinka suhlasim,boze vy asi nemate rozum ked verite takymto kravinam sak ja si dam aj sladke a nepriberiem ale po diete priberiete aj z cokolady jednej

pipinocka

nechapem preco sa trapite nejakymi dietami ked aj tak sa vratite k povodnemu jedeniu a priberiete... preco nezmenite stravu ziadne diety 5 krat denne mansie porcie a mozete vsetko .. ale v malych mnozsvtach .... a aj ked urobite prehresky tak sa vam to nevrati ako pri diete

prvosienka00

trolikova super! no to jedno jablko do 12.00 mi pride malo:) tam sa moze ze kazde dve hod nejake ovocie nie? ja budem rada ked aspon 4 za mesiac pojdu:(

trolikova

toccara...nehnevaj sa ale tvoj planik nezodpoveda dietke... co tak si vziat do roboty velky biely jogurt alebo acidofilne mliecko? k tomu tu zeleninku ked chces a celozrny chlebik...vecera maly jogurt alebo male acidko...nemiesaj vajicka a mliecne vyrobky to sa nema...a k tym tvarohovym gulkam na skrobovy den sa len pousmejem :-)

inak sa k vam pridavam aj ked tu nazriem len maloco... a prispievat tiez nebudem...mozno lůen poopravim chybi co tu mate pretoze ja som kedysi tuto dietku dodrziavala poznam zasady a ked sa ich drzite tak mate vyhrate aspon na urcitu dobu pokial sa nevratite na povodnu stravu ako som spravila ja :-) schudla som za necele tri mesiace sem tam s prehreskom ale fakt som si dovolila az po mesiaci ist na uh den na pizzu ... no a vysledok bol 17kg ...prajem hodne sil a pevnej vole lebo to treba...pekny den

toccara

No ja som si trosku upravila 90dnovku, kedze som v robote a tu nemam sancu vyvarat, a nosit so sebou jedla ktore by som mala papat takze som to urobila takto:
1.den
do 12tej 2 jabka
do 16tej so si spravila taky salatik zo zeleniny
po 16tej som uz doma takze som si dala volske oko z 2 vajicok...a ku veceru 1 jogurt
Zajtra mam tiez bielkovinovy den a zajtra je sviatok cize moj jedalny listok bude:
Rano 1 jabko, po 12tej tvarohove gulocky a tak cca o 17tej spapam co ostalo z obeda no nie viac ako na obed som spapala,
Inak aka si vysoka a kolko mas kil? Ja mam 167cm a 67kg:( moja povodna vaha cca pred rokom bola 53:( tak aj ked nie 53 aspon tych 55 by som chcela dosihnut