Ahojteee, kto zacina od zajtra so mnou 90 dnovku??
1.9- 90 dnovka:) !
S touto dietou som schudla tolko kolko bolo treba. A ano, nieco som nabrala naspat. Neviem do ktorej skupiny podla tvojho triedenia Nechapava by som sa zaradila, no pravda je aj to, ze mi nedavno vysli zle vysledky na stitnu zlazu, no ziadne priznaky jej zleho fungovania som nepocitila, tak cakam na dalsie vysetrenia, uz som na ne aj objednana. Zatial tu vahu riesim takto ako to riesim. Lucim sa so zelanim vsetkeho dobreho.
Caute baby, tak ja mam dnes ovocny den. Som hrozne hladna, ale snazim sa vydrzat :) no uz cakam tie poznamky, od "poradkyn", ze hlad by sme pri chudnuti nemali pocitocvat. Ale inak to podla mna v tejto diete nejde, a ked bude ovocny den uz 5x tak nebudem citit ani hlad. Cize mam 8 den a dole 3kg. Mozno je to len voda, ale je to zaciatok, pri inych dietach to takto nejde. Fakt to tento krat vydrzim uplne dokonca, a potom budem pokracovat zmenou stravovavania. Vsetkym drzim palce! a zajtra sa tesim na masko :)))
nechapava:..... vies ono sa ti to lahko hovori, a buzeruje s prepacenim, ked ty taky problem nemas....ja nepatrim ani do jednej skuspiny, a predstavis za dva roky co som si upravila stravu, a nejedla ZIADNE sladke, nic mastne, a skoro kazdy den som chodila plavat, tak som schudla mozno 1kg, ...bola som aj na vysetreniach, a som zdrava ako ryba....a tato dieta, ktoru drzim uz druhy tyzden, mne osobne pomaha.... tak nechapem zase ja, preco sa musis drzat nejakych priruciek z ktorych mas vsetky informacie, a nedokazes pripustit aj to, ze nie vsetky teorie platia na kazdeho jedneho cloveka, a nemozes pripusit ze aj niekto iny moze mat pravdu.....
ak je ta dieta taka skvela preco ju musis drzat zas? to si neschudla vsetko na prvykrat? alebo ste tolko pribrala?
a clovek ktory tvrdi, ze mu nepomoze pohyb a racionalna strava:
1. bud robi chyby (napriklad caste prehresky) 2. alebo ma nejaku chorobu (stitna zlaza) a tedy nepomoze ziadna dieta, len navsteva lekara
3.uz totalne rozbity metabolizmus od diet a po skonceni kazdej zasa priberie, takze vlastne si dietou este pohorsi
do ktorej skupiny patris ty?
Ja tuto dietu mam uz raz za sebou a nedam na nu dopustit a vydrzala som pri nej celych 90 dni a bola som pri jej zaciatku tiez na fore o tejto diete, ale nie vzdy som prispievala, takze to, ze neprispejem do fora neznamena, ze som s tym skoncila. S touto dietou som rovnako ako anavi2 pekne zhodila a tiez som mala uz ku koncu prehresky.
Viem, ze dietovanie nie je velmi dobre, no ked niekomu nepoma racionalna strava a pohyb, tak sa musi utiekat k dietam.
nechapava...naco sem pises ked nedrzis dietu a tato tema ta ani nezaujima...neodradzaj baby ktore chcu chudnut, prvykrat ked som tuto dietu zacala pred rokom drzat aj ja tak som mala aj ja prehresky a schudla som aj napriek tomu...
...no a dnes mam 8.den cize ovocny a zatial bez prehreskov...drzim tuto dietu druhykrat a moj ciel je schudnut este take styri kila lebo len sportom mi to akosi neide...papa a nedajte sa odradit
ako myslis...ja len ze by som sa nechvalila na fore tym ze porusujem dietu...
ja inak diety neuznavam, su nezdrave a iba znicia metabolizmus
ale ked sa ich clovek rozhodne drzat, nech rata s tym ze treba mat velmi pevnu volu..ty nemas za sebou ani prvy tyzden a uz si dietu viackrát porusila...pri takomto volnom systeme nevydrzis ani mesiac
pridem sa sem pozriet o 83 dni, som zvedava ci tu vobec este najdem tvoje meno
a k tej podpore - no neviem preco by som mala podporovat niekoho kto evidentne nezvlada to na co sa odhodlal, to si cakala ze ta bude kazdy utesovat a vraviet ako ti to skvele ide? naopak, podla toho co tu pises ti to vobec nejde skvele
Dnes mam 7. den diety, takze nemoze byt rec o kazdom dni. A dnes mam obed podla sacharidoveho dna, takze nic som neporusila. Mozes si pripravit a upravit jedlo aj podla seba, ale podla zasad dni.
A pol krajca celozrnneho domaceho chleba na bielkovinovy den po vecery a zopar krekrov v skrobovy den nevidim tak tragicky. Tak nech to teda netrapi ani teba.
v poriadku, uznam, drobne prehresky...ale kazdy den?
v pondelok si mala chlieb, v utorok krekry, dnes maslove makove rezance...ty si vlastne ani jeden den nevydrzala bez prehresku...a to nazyvas pevnou volou??? nedaj sa vysmiat.
Ahoj Nechapava. Ty si uz niekedy drzala nejaku dietu? A ani knihu o tejto diete si asi necitala. Tam je aj vyslovene napisane, ze mensie prehresky su dovolene, ze si netreba z toho robit hlavu a tie moje neboli vobec velke. A pevnu volu pri tejto diete mam. Ak by som mala nejaku inu, tak to urcite dopadne ovela horsie.
Dakujem za taketo "povzbudenie". Ved toto forum je tu presne na to. Na podporu.