Ahojteee, kto zacina od zajtra so mnou 90 dnovku??
1.9- 90 dnovka:) !
Ahojte dievcata. Ja sa k vam pridavam od dnes. Dnes mam bielkoviny a mala som 2 jablka a na obed mam pripravene rybie file, nastruhanu mrkvu, paradajky, krajec chleba a vyvar. S touto dietou uz mam skusenosti a pomohla mi. Ja potrebujem mat v stravovani presny plan co kedy budem jest, lebo ak ho nemam a len si napr. poviem, ze dnes vecer si dam len zeleninovy salat, alebo ze si dnes nedam nic sladke a pod. aj tak to na koniec nejako nedodrzim. Pre mna je lepsie mat plan a vediet co si kedy dam a mozem sa na to aj tesit.
Drzim vsetkym palce.
fialenka - uplne Ta chapem :( drzim palce, aby si sa rozbehla a obmedzila jedenie, ale uplne poznam tvoje pocity. Viem, ze vela ludi to odsudzuje, ale to preto, ze si tym nepresli. Aj ked sa im podarilo schudnut, urcite nepresli tolkymi dietami.
moj nazor - pekne si to napisala :) bohuzial my "jojo" typy uz mame naruseny cely metabolizmus, viem, ze ked nahodou znova z diety schudnem a znova sa vratim k nepravidelnej strave a jedeniu normalnych jedal priberiem. Stale mam ale nadej, ze dietou schudnem, potom nasadim lepsi zivotny styl, zacnem cvicit a udrziavat to konecne. Ked zlyham, mozem vinnit zase len seba, clovek si tie chyby velmi dobre uvedomuje, ale ja neviem len tak z nicoho zmenit zivotny styl, tak na to idem radikalne - dietou. Aj ked to nie je spravne :( no kazdopadne, vsetky slova su povzbudzujuce a hlavne to, ze sa aj Tebe podarilo schudnut, takze ako som uz pisala, pridavam do svojho zivota cvicenie a uvidime :)
Ahojte,
určite vás všetky odhodlané od chudnutia nechcem odrádzať.. všetkým vám to prajem, aby ste sa cítili hlavne vy samy lepšie..
..ale musím s radanou80 súhlasiť.. možno vám to povedala až príliš priamo a mohla to trochu obaliť atď.. ale má pravdu či sa vám to páči alebo nie..
dietka,
ako si sama písala.. túto diétu si držala už 2x a zakaždým sa ti váha vrátila späť, možno ešte s pár kg navyše.. a úprimne - myslíš, že po tomto raze to bude inak? že keď začneš normálne papať, že opäť nepriberieš? Či máš v pláne sa až do konca života takto obmedzovať? Sama určite uznáš, že to neznie moc lákavo.. i keď určite ťa ženie dopredu predstava krásnej štíhlej postavy..
..aby ste netvrdili, že len kecám.. tiež som v štádiu redukcie svojej hmotnosti (začínala som na 82kg pri výške 166cm)..čo uznáte - je dosť :) Momentálne je moja váha 70kg a verím, že stále bude pekne klesať.. NEDRŽÍM ŽIADNU DIÉTU... len som sa začala normálne stravovať, veľa zeleniny, ovocia a hlavne VEĽA POHYBU.. ale keď mám chuť, doprajem si zo všetkého..
..môj názor je, že ktorákoľvek diéta vám to zúročí jojoefektom, pretože diéta spočíva v obmedzovaní určitej potravy.. a keď diétu skončíte a začnete konzumovať všetko to, čo ste si počas diéty odopierali.. určite sa vám kg vrátia späť.. tot môj názor :)
Ale baby, určite sa nevzdávajte a držím palce, aby sa vám podarilo dosiahnuť to, po čom tak veľmi všetky túžime.. :)
Pekný deň!
ahojte, ja mám tiež problémy s váhou, s dietami som začala keď som bola chudá a výsledok bol, len to že som stále pribrala teraz vážim hrozných 86kg, a z toho jedu,že som tučná jem ešte viac a viac a od každého dna začínam s dietou, a tak sa večer vždy prežerem,horšie že už s tou dietou ani nezačnem, u mna bola najlepšia dieta tehotenstvo,na začiatku tehotenstva som mala 86kg,nakonci 86,čiže som nič nepribrala,vôbec nič mi nechutilo jesť a aj to čo som zjedla som vyvrátila, a to trvala celých 9 mesiacov, ked som prišla s pôrodnice mala som váhu 75 kg, celá šťastná, že sa pokušam tolko schudnut a teraz sa mi to podarilo, aj som ovela lepšie samozrejme vyzerla,všetci mi hovorili ako som schudla,bol to ako balzam na dušu, no potom mi začalo chutiť jesť, po siedmich mesiacoch od pôrodu mám zas 86kg, som taká sprostá že som si nedokázala udržať váhu, teraz mi zas každý hovorí aká som guľatá, a to ma vždy tak naserie,že sa nažerem ešte viac a tým sa ukludním, ja neviem čo mám robiť, skusim od zajtra s dietou ale ja tomu už neverím, tak dosť bolo môjho výlevu, a k tej 90 dnovej diete, ja som ju neskusala ale moja známe hej,pekne schudla, všetci z nej boli ohurený,ale ked skončila s dietou všetko bolo spat, takže kto má predpoklady k obezite sa musí podla mna obmedzovať celý život,inak bude jednoducho tučny, tak to je vše
Radana80 - preco si vlastne tu ked Ti vadi co sem ludia pisu? Kazdy sme iny, inak reagujeme na diety. Velmi dobre viem, ze kozka z kurata je mastna, aj co su prehresky pri dietach. Clovek sa tu deli o svoje pocity, chce pocut nazor inych ale ty si moc agresivna, ako keby Ti niekto za to platil, ze davas niekomu rady. Blahozelam Ti, ze sa Ti tak podarilo schudnut, je to super, ale prosim Ta nehodnot druhych a ked chces poradit tak sa to da aj inak napisat a potom si z toho ludia mozno nieco aj zoberu. Na co zbytocne zhadzovat ludi? Myslela som, ze sem chudia ludia len na to aby sa podporili a pomohli si, nie zhadzovali sa. Zamysli sa troska aj nad sebou. Baby tie co chudnete, drzte sa :) ja som dnes zjedla tie blbe kuracie kridla, co su take mastne, lenze som bola na navsteve, tak som musela, ale to niekto nevie pochopit :) takze dietu zacinam od zajtra navtrdo ale budem s Vami, aj ked jeden den pozadu :)
dobre moja pekna papkaj tvarohove gulicky :-) mne je fuk ved ty sa uvidis po 90 dnovke nie ja... a mne je prd do teba ...
ja nechapem je to prvy den a som znechutena niektorimi prispevkami nemyslim len gulickami :D:D:D hehe joj baby baby tak hadam vam tu nepreskoci po 90 dnoch ja si myslim ze ani jedna z vas o 90 dni tu uz na fore nebude ...boli tu take mali stale pravdu za kazd cenu pindali a kazdy den joj prehresky :-) no co...vela stastia...mne forum netreba ja som chcela len pomoct ...:-P
radana80-no co sa tyka diet a cvicenia, aj ja som si presla svoje a niesom v tom "dokonala"nemozem vsetko vediet, pre 90ku som sa rozhodla lebo som citala prispevky dievcat a som zasla od vysledkov, vyse rok cvicim, resp.cvicila som kazdy bozi den, som skusila rozne diety, rozne pripravky no kila sli hore, a to len koli hormonom, kazdy ma iny organizmus, niekto sa udrzi na vahe a nic nemusi preto robit niekto priberie spat, a ak si tak proti dietam tak co tu robis?
Nechapem o čom hovoríš dietka, myslíš si, že si jediná, ktorá chce schudnúť? Ja som pred deviatimi rokmi schudla 26 kg a DOTERAZ si váhu držím. A nedržala som žiadnu diétu, naopak, začala som sa pravidelne normálne stravovať a každý druhý deň som hodinu cvičila.
Veď sa spamätaj. Tvrdíš o sebe, že diétuješ od 15 rokov a pritom nemáš ale základné vedomosti. To sa musíš prísť spýtať na fórum, či môžeš zjesť kuracie krídla s kožkou? Veď aj malé decko vie, že koža obsahuje najviac tuku a treba ju z kuraťa stiahnuť. Zdá sa, že roky diét ťa toho veľa nenaučili, že?
ach trolikova zase si protirecis, pokial viem pecivo sa vyraba z muky, a pecivo smiem v malom mnozstve papat...takze...ehmm...no ale niesom hadavy typ...takze to necham tak
prvosienka ako ide dnesny den?co budes papat?jajj ja uz sa tak chcem vidiet po 90tich dnoch:)))
radana80 nepochopis kym nezazijes :(
trolikova, dakujem za radu :) idem to teda uvarit a nie grilovat :)