Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

rozpadnuty vztah po modlitbach

Príspevok v téme: rozpadnuty vztah po modlitbach
neveriaca

Chodila som uz s bvyvalym priatelom. Myslela som si, ze hoci nam je dobre, trebalo by sa za nas vztah aj modlit. Lenze par dni ci tyzdnov po tom modleni ma byvaly priatel nechal. Znamena to, ze Boh nema rad lasku medzi partnermi? Alebo nas len skusal, ci sa k sebe vratime? Alebo on nebol ten pravy a chcel ma uchranit? Ci to bola iba nahoda? Predtym, ked som sa nemodlila, bolo vsetko v poriadku. Na par drobnych hadok, ale tie sme si vedeli rychlo vyjasnit. Teraz som sa zatala a ked nemusim, ani do kostola nejdem. Vraj Boh je dobrotivy, ale preco nas potom nenechal na pokoji, nech si zijeme svoj vztah? Vdaka, ak odpisete aj veriaci, aj neveriaci.

myskaseda

nudicaopica, je rozdiel byt krestanom a byt krestanom, mas pravdu v detoch ktore chodia na silu do kostola, aj ja som tak chodila v puberte, teraz chodim len ked ja chcem a ver mi, ze tam idem z presvedcenia svojho, zo svojej potreby, nieje az take zbytocne a na nic aj ked tie deti tam chodia na silu, v dospelosti sa aj tak sami rozhodnu, nieje na skodu, ze im to rodicia aspon ukazali, a ty vravis ze si ateistka, predpokladam ze si nezila v krestanstve nemozes vediet ako to je, historia je historia ludstva a nie Boha, to si uz tu kazdy prosim zapamatajte, ze to ludia boli inkvizitori, ze papezi v stredoveku boli ludia a clovek kona tak ako mu jeho svedomie kaze a dovoli, ateista bude stale nadavat na krestanstvo, lebo nevie co je uprimna modlitba, vie iba, ze bola inkvizicia, :D a pozna dalsie nabozenstva, ale nikdy v nijakom aj tak nebol :)) preto mi je to smiesne! a vsetky nabozenstva aj tak veria v podstate v to iste, len inym sposobom.

ja verim v posmrtny zivot a v lasku, lebo som zazila lasku blizkeho - umierajuceho.

roman08

nudicaopica s tym uvodom s tebou nesuhlasim ale v tej druhej casti prispevku mas bohuzial pravdu to bude asi aj pripad tejto dievciny preto je jej uvazovanie take ubohe.

sway

neveriaca vies aj v nabozenstve sa hovori "co si kto zaseje,to si aj zoznes".Ja myslim,ze je fajn mat priania a v mysliekach mysliet na ludi,na ktorych ti zalezi.Na druhej strane,je vsetko tak ako ma byt,len si to musis sama v sebe spracovat a to ci to prisudis bohu alebo inym okolnostiam je tvoj problem.Mozno by si sa mohla o tieto veci trochu viac zaujimat aby si ziskala lepsi prehlad a to comu veris davalo aj zmysel:-)Drz sa.

neveriaca

Ale ano, dost mi to tu pomohlo, v tom, ze sa musim spoliehat len na seba a nikoho ineho. Tema sa uz asi aj moze uzavriet.

sway

jajka001_ Ja taketo veci malokomu napisem a nerobim to z dovodu lichotenia:-)Je to naozaj sympaticke,lebo veris v ludstvo.Zase mna tu skoro nikto nechape,ale vsak co narobim.Pekny den:-)
neveriaca tak co?Pomohlo ti,co ti tu ludia napisali?

neveriaca

To vsak nie je prvy a jediny pripad, ked som sa sklamala po modlitbach, ked som sa modlila za starych rodicov, stary otec dostal zapal pluc, ked som sa modlila, aby sa mi darilo v skole, zacali ma sikanovat spoluziacky. Ja viem, teraz mi napisete, ze mi z toho siblo.

jajka001_

sway, diky :))))
tvoj styl sem tiez skvele zapada, ako jin a jang, vies skvele postrcit, tym svojim sposobom, to zas ja neviem :)

sway

jajka001_ Ty musis byt strasne zlata a dobra baba:-)Vzdy mas pre niekoho dobre slovo,ja som taky protipol.Radsej nech sa ludia trocha ponamahaju a sami seba potrapia,ked si nieco nevedia spracovat.Ale mas mmoj obdiv zato,ze si taka aka si;-)Klobuk dole.

nudicaopica

:-D hehehe

bavim sa...

nonic... neverte nikomu ani bohovi ale verte v sami seba...ved ste tu vy...videli ste niekedy boha? nie... tak preco v nom slepo verite? :D no nic... vacsinou to su slabi ludia ktory nemaju silu postavit sa na svoje nohy a zit svoj zivot ale slepo sa modlia a myslia si ze boh to vsetko spravi za nich :D zobudte sa a na boha zabudnite...ono je malo ludi veriacich ktory sa pre vieru rozhodli z vlastnej hlavy vacsinou veria len preto ze su tak nauceny ze rodicia kazali chodit do kostola ...a od mala vam tlacili do hlvav blbosti o jeziskovi :-) ak je tu niekto taky koho tak nevychovavali kto sa rozhodol z vlastnej hlavy kto ma ako taky rozhlad o inych nabozenstvach ci pozera sa na svet realne a s faktami tak to beriem... plno ludi veriacich ani nevedia nic o historii nabozenstva ja ako ateista som vedela viacej ako ludia co od mala cupkaju do kostolov a modlia sa...

jajka001_

no myslim ze ona ani predtym nebola veriaca, skor ma ten zvyk chodit do kostola...ale neda mi nechat ju v tom hneve, to je taka zbytocnost