je strasne suprovy člowek len mi vadi že ked ideme po ulici vonku tak frajer s kamošmi robia vonku strašny hluk sprejuju všade hakove križe,chcu sa byť s ciganmi,a predomnou ubližuje mačkam. neviem čo mu mam povedať skušala som už uplne wšetko ale nič nezabera..A ešte aby toho nebolo malo naši ma od neho odhovaraju ale ja ho mam strasne moc rada a nemožem ho nechať :( pprosim poradte mi
Som zalubena do neonacistu ..:(
no neviem, clovek sa lenm tak nezmeni. bud je moc ovplyvnitelny alebo je to jeho zivotny styl. ja by som taky vzrah mat nemohla. clovek sa len tazko zmeni. byt tebou radsej to necham skor ako neskor.
petuska88
nemyslim si,ze by si ho zmenila,chapem,ze je to pre teba tazke,ale cim dalej tym to bude pre teba horsie s rozchodom.kolko ma vlastne rokov?
si hlupa viem ze laska je laska ale s tamym clovekom je to tazko....ked sa tak sprava k ludom a zvieratam tak si co myslis ze pri tebe bude mily a nezny? zabudni....iba sa dostanes do problemov...a velkych...su to blazni strasny...
karioll,jajka001 ja neviem, ale ja ho strasne lubim ...:( jaa bi som to bez neho asi nevidržala .. a myslite že by pomohlo kebyže ho skusim trocha zmeniť? či taky člowek sa nezmeni.
laska je slepa,ale jajka01 ma pravdu.ked uz nic ine,tak ta agresivita sa raz moze obratit proti tebe.a ked nieco take ako nacizmus uznava,nemoze byt uplne v poriadku on,ani jeho rodicia,ked ho takto vychovali,aka si myslis,ze ta s nim caka buducnost?
no niektori z toho vraj vyrastu :) a ked nie bude z neho vyhadzovac,sbs alebo polis...alebo pako.
ti nevadi ze sa hlasi k takemu smeru co zabil miliony nevinnych ludi?
nebojis sa ze ta zmlati? lebo u takych je nasilie normalna vec.