je strasne suprovy člowek len mi vadi že ked ideme po ulici vonku tak frajer s kamošmi robia vonku strašny hluk sprejuju všade hakove križe,chcu sa byť s ciganmi,a predomnou ubližuje mačkam. neviem čo mu mam povedať skušala som už uplne wšetko ale nič nezabera..A ešte aby toho nebolo malo naši ma od neho odhovaraju ale ja ho mam strasne moc rada a nemožem ho nechať :( pprosim poradte mi
Som zalubena do neonacistu ..:(
petuska88: ako pozerám na tvoj nick, tak tento vzťah ta jedine zmagorí(ak to ešte neurobil), ak sa ani v tvojej prítomnosti nedokáže vzdať ubližiovaniu mačiek, tak to musí byť fakt psycho, ale voľba je koniec koncov na tebe.
slavka88 ten chlapec ma 18,ja som jej napisala,ze nejde o to ci je neonacista alebo privrzenec inej skupiny.Z tohto clovek vacsinou vyrastie.Tam ide o to aky je to clovek.A nehovor mi,ze ked niekto tyra macky,je to v poriadku.
Babenka je dost vadna,ked si len tak odide bokom,povie si,ze sa to nerobi a jemu to aj tak nevysvetli.Ja by som mu zato vyskriabala oci a nahlasila to policii,pretoze tyranie zvierat je v dnesnej dobe trestne (ak sa nemylim),ak by som nemala odvahu nieco mu nato povedat utekala by som s revom domov a v zivote ho nechcela vidiet.Ale vsak on je suprovy a nechce vidiet,ze nie je normalny.Tento chlapec rad robi hluk,upozornuje na seba vyhladavanim bitiek a svoju krutost si vybija na nevinnych zvieratch,kto s takym niekym moze chodit?No podla mna jedine rovnaky debil ako je on sam.
mila neonacistka Slavka: to dievca o ktorom som pisala poznam osobne, byva dva vchody odo mna a videla som, ako vyzeral jej brat, ked mu zlomili ruku, rozmlatili mu tvar skoro na kasu. A to vsetko preto, lebo jeho sestra sa odvazila opustit neonacistu. Na policiu sa neodvazia ist, lebo on sa vyhraza,ze nabuduce ho uz zabije a aj jej rodicov. Neocasti nadavaju na Romov, ale pritom su stokrát horsi.
petuska88... chcela by som vediet kolko ma ten chlapec rokou ked kresli po stene hakove krize... dnes sa to uz tak nerobi... ja nevravim ze je ten chlapec zly len je neopatrny... a ked ho mas rada nenechaj sa odradit takymi blbostami akoze ti ublizi ked budes chciet od neho odist... tyto ludia co to pisu takych ludi ako su on poznaju len s rozpravok a nie zo skutocneho zivota... a nazov neonacista mi pripada trosku neopatrny a nerozvazny... ja chodim s nacionalistom uz styri roky takych ludi tiez poznam su to moji kamosi... cize moja rada ked ho mas rada riad sa srdcom... aj nacionalisti su ludia a maju srdce... a ten nazov ze neonacista radsej nepouzivaj... v dnesnej dobe by ti to narobilo len skodu... ale s tymi mackami to nieje pekne... macky su nevinne tvori nemal by to robit!!! tak sa drz peta a napisa ako to dopadlo... salute
poznam babu co chodila so skinom a ked ho chcela nechat, zacal sa jej vyhrazat, aj jej rodine, spolu s kamaratmi zbili jej brata strasne. Stale jej telefonuje, ze pred nim neujde, vola ju suka a este horsie nadavky, musela zmenit skolu. Takze ak by si ho aj chcela opusit, asi to pojde tazko, tito neonacisti sa pomstia ludom, ktori odidu z ich radov. Smola. :((((
petuska88
no prva vec ktora ma velmi zarazila v uvodnom prispevku zacinas vetou ze je suprovy clovek....ked som si precitala skoro vsetky prispevky zistila som ze sama vravis ze vlastne ziadne klady nema..tak v com je suprovy..dalsia vec tyra zvierata!!!prepac ale kebyze milujem akokolvek tak by sa mi asi razom zhnusil ten clovek a nie byt este pri tom aj ked akoze odides mimo lebo sa na to nemozes pozerat...tak ako ti tu iny a v podstate vsetci to iste napisali len inymi slovami nechaj ho..si strasne mlada ty si teraz myslis ze laska ako hrom to je...omyl..ja som bola v 16 zalubena do hajzla tiez..dlho som ho chcela chodili sme spolu cca 4 mesiace a potom napriek tomu ze som vedela aky je chcela som ho myslela som ze ho zmenim..ale cas plynul a ja dakujem ze uz som s nim potom viac nic nemala aj ked som chcela napriek vsetkemu..16 dievca je este strasne mlade a je to predsa len este rozum dietata...o dva tri roky budes riesit skutocne vztahy a na tohto si ani nespomenies ver mi..takze smelo do toho a nechaj ho...najdes si normalneho chalana a nie triznitela a este kadeco ine..
Mila petuska88.
Tvoj chlapec je veru strasne mily clovek. Hotovy poklad. Nie, ze ho opustis, caka Ta pri nom skvela buducnost.
Onedlho zarodis ako jablon. Budes pozehnana velkym stastim - porodis mu futbalovu jedenastku. Spolu vychovate bandu malych neonacistov a po vikendoch mozete chodit na ich zrazy a po veceroch im citat z odbornej literatury. On ich bude ucit, ako sa zvieratka zvliekaju z koze, rozbijaju hlavy palicou a maluje neonacistickoinfantilne umenie na domy, stromy, stlpy i blatniky.
Kedze je kriza a Tvoj milovany ma uzku specializaciu, tazko si najde robotu, ale urcite bude vo svojom obore podnikat. Lenze odmena v tomto obore neni penazna, skor prenho asi dusevneho chrakteru. Takze mily mlady neonacisticky tatko sa bude flakat po baroch s kamaratmi, robit Ti nove a nove deti, brat Ti socialne davky, pretoze nebudes mat inej starosti, ako zvladnut tolko deti a on pracovat nebude, pretoze sa musi venovat tejto neozasluznej cinnosti.
Detom par krat poukazuje miesto maciek, ze aj doma treba mat prisnu ruku a modriny, kopance budu castou zalezitostou. Isto bude mat doma zbierku remenov a vychovavat nimi podla hesla - padni ako padni.
A cela mlada neonacisticka rodinka si bude zit stastne, az kym ich socialka a urady nerozdelia.
No a potom dospejes a osvieti Ta rozum.
clovek co dokaze ublizit bezbrannemu zvieratu, je zbabely bezcitny hajzel...neonacisticke myslenie svedci o jeho hluposti...porozmyslaj teda nad tym ci je zbabely bezcitny hlupak to co hladas a v com vidis buducnost...o tom, ze je laska slepa som uz pocul, ale ze az tak to som neveril...
katka ano utekat od noho, ked bywa odomna o 2 domy :D..pokusim sa teda
co uz, tak to rozchod :)