je strasne suprovy člowek len mi vadi že ked ideme po ulici vonku tak frajer s kamošmi robia vonku strašny hluk sprejuju všade hakove križe,chcu sa byť s ciganmi,a predomnou ubližuje mačkam. neviem čo mu mam povedať skušala som už uplne wšetko ale nič nezabera..A ešte aby toho nebolo malo naši ma od neho odhovaraju ale ja ho mam strasne moc rada a nemožem ho nechať :( pprosim poradte mi
Som zalubena do neonacistu ..:(
Ja si myslim, ze ked vie ublizit macke, tak ci teraz alebo neskor ublizi aj cloveku. Na co cakas, kym mu prepne a zmlati ta? Cim skor od neho utekaj. Venuj sa skole, kamaratkam. A raz urcite stretnes niekoho normalneho.
jajka001
čo mlatil strom? :D..aha no tak ale ja nechcem vidieť že neni normalny :( to je ten problem
ja som sa rozisla s jednym, ktory mlatil strom. akoze uplny pako. mala som len 14 a vlastne sme spolu ani nechodili. fuj. dalsi adept trafil naschval kamosa loptou do hlavy. ked vidis ze nie je normalny, tak ho posli niekam.
sway
Ja som sa na to ale nepozerala,som išla od neho račej ohodne dalej..Tak ale on si nenecha powedat že mačkam sa nerobi zle
co ked sa mu to aj bojim povedat ešte ma udre, :D...to by snad nesprawil..
pozri kolko ludi ti poradilo aby si sa s nim rozisla. si myslis ze ti chceme vsetci zle?? nechceme aby si sa neskor sklamala.
katka
len vieš tebe sa to povie .... ale ja neviem ako nanho zabudnem.. a to mas pravdu sklamala som sa ale stale ma to nenuti opustit ho..neviem co spravim..rozhodne to myslim čas..:( neviem
Trochu ta chapem. Chcela si ho 3 roky, teraz ho mas. Ale je iny ako si si ho predstavovala. Urcite si sklamana. Ved ani nevies povedat, preco je podla teba taky uzasny. Radim ti nechaj ho tak, casom zabudnes. Aby si na to este nedoplatila.