je strasne suprovy člowek len mi vadi že ked ideme po ulici vonku tak frajer s kamošmi robia vonku strašny hluk sprejuju všade hakove križe,chcu sa byť s ciganmi,a predomnou ubližuje mačkam. neviem čo mu mam povedať skušala som už uplne wšetko ale nič nezabera..A ešte aby toho nebolo malo naši ma od neho odhovaraju ale ja ho mam strasne moc rada a nemožem ho nechať :( pprosim poradte mi
Som zalubena do neonacistu ..:(
VincentV... ja nikomu nic nevnucujem... nemam to za potrebi... kazdy ma vlastny rozum kazdy vie co robi... nesnazim sa ani nic propagovat a ani nikoho o niecom presviedcat... je to stranka kde sa kazdy moze podelit s druhymi ludmi o svoje skusenosti a ak sa ti to nepaci tak sa do toho proste nestaraj a basta... lacnejsi chleba z toho nebude a kriminalita romov neprestane nikdy... takze nemam co s tebou riesit... az budes mat nejake presvedcivejsie argumenty tak mozno...
tak som si povedala ze dost bolo tej zaslepenosti okolo nas...takže svoj čisto subjektívny zaujatý názor musíš odvtedy vnucovať všetkým okolo seba?Ak sa ti páči žiť xenofóbny život, plný nenávisti nech sa páči, ale petuska88 má 16 rokov a celú budúcnosť pred sebou, tak si nabudúce rozmysli čo píšeš, myslím, že vek už nato máš.
VincentV... no ak si to myslis tak je to tvoj problem ale uvediem ta z omilu... moju sestru sa pokusili znasilnit romovia z nasej zakladnej skoli a isty cas neskor sa pokusil jeden z nich ublizit mne... bola som od neho sikanovana napadana aj od jeho brata... jeden z nich mi podpalil vlasy... ten isty dal zbit mojho kamarata... jeden den ked sla moja babka cez jeden lesik do obchodu bola napdanuta a okradnuta romskymi osobami... tak som si povedala ze dost bolo tej zaslepenosti okolo nas... takze vztah s mojim priatelom nasledoval o tri roky neskor aby si znal...
slavka88 je úžasný príklad toho ako vzťah s neonacistom dokáže človeka postupne sfanatizovať
skus mu povedat ze si si robila tehotensky test a ze si tehotna...on zareaguje tak ze ta necha a bude chciet potrat, a potom mu povedz ze test bol zly...a sa ho zbavis bez okolkov
kasia... mas dobry postreh ano je to zakazane... no nesmies to nosit na verejnosti... no 88 v nicku moze znamenat milion x veci... a po prve nechodim s neonacistom ale s nacionalistom dve rozdielne veci ak to nevies pochopit nehraj sa na mudreho...
sway... ano ten chlapec evidentne este nedozrel ani ja nemam rada ludi ktori tyraju zvieratka... kedze som zastanca prirody... ide oto ze niektori ludia sa vedia aj koli tomu druhemu zmenit ja to poznam... preto som pisala nech pocuva sama seba... no ak to nejde a on je surovec a aj ostane tak by mala nato prist sama a uznat za vhodne ze nieje pre nu ten pravy... len sa mi nepaci ze niektori ludia odsudzuju nacionalistou koli takymto individuam ktory maju v hlave takuto cestu... tato cesta je detinska... a uz sa nenosi... ja poznam uplne inych nacionalistou ktory su vzdelani, maju vysoke, su dobrymi rodicmi, a hlavne priatelmi ktori vedia podrzat... no ale kazdi znas vidi len to co chce...
inak vraj je to trestne, keď niekoho policajti uvidia na ulici s 88, môžu ho zatknúť.
VincentV: máš dobrý postreh, ja som si uvedomila až po tvojom príspevku, čo znamenajú u neonacistov dve osmičky. A je zaujímavé, že obidve dievčatá (aj slavka aj petuska), ktoré chodia s neonacistami, si dali za meno 88.
hhh... nesud ma ked ma nepoznas tym som chcela povedat ze oslovenie neonacistka bolo od teba dost detinskee... necchem niekomu radit s kym ma chodit a s kym nie... kazdy z nas si pise cestu svojim zivotom saam... ja som si vybrala cestu spravodlivosti ktoru mnohi z nas nevidia ale otom nebudem... O niektorych veciach ako vidim nemas ani sajnu... nemienim sa hadat s niekym ako si ty... nestojis mi ani za povsimnutie...