Šok. Vzorná dcéra úplne opitá.

Príspevok v téme: Šok. Vzorná dcéra úplne opitá.
Zdena41

Mám 18 ročnú dcéru s ktorou máme skvelý, otvorený, kamarátsky vzťah bez tajnosti a úžasne si rozumieme. Je inteligentná, slušná, zodpovedná, dobrosrdečná. proste bezproblémová dcéra ktorá mi za celý svoj život nedala jediný dôvod potrestať ju, ba ani jej vynadať. Vychovávam ju sama, lebo manžel a otec nám zomrel pred 13 rokmi. Dnes pred tromi hodinami mi však pripravila hrozný šok. Kámošky ju doniesli z večierka opitú, dá sa povedať, že do bezvedomia. Nedokázala sa udržať na nohách, bola úplne pomočená a poriadne pokakaná. Jedným slovom, bola to hrôza. Teraz už spí a ja tu sedím a rozmýšľam čo jej zajtra povedať. Neviem či jej jednoducho vynadať a ten hrozný stav ktorý si zajtra užije jej ešte znepríjemniť, alebo byť k nej taká, ako som stále, láskavá, chápavá, kamarátska a pomôcť jej to prekonať. Určite si uvedomí, že urobila hlúposť, bude ju to mrzieť a bude sa hanbiť. Myslím si, že je to pre ňu poriadne ponaučenie a som si takmer istá, že s alkoholom to už veľmi nepreženie. Tou morálnou kocovinou sa vytrestala sama. Bude to pre ňu hrozný pocit. Tie špinavé veci, čo som z nej stiahla pred sprchovaním, som dala do igelitového vreca s tým, že si ich zajtra vyperie, nech si vie predstaviť ako vyzerala. Teraz ale rozmýšľam, že ich pôjdem vyprať ja, lebo aj bez toho to pe ňu bude dosť kruté. Stále rozmýšľam čo robiť a ako ráno reagovať. Poraďte. Tie veci, by ste nechali na ňu, alebo by ste ich jej vyprali? Ako by ste reagovali keď sa preberie?

domini

kazdy sa raz da so kolien a myslim si ze aj ked bola vzorna tak ...asi tolko ze sa to da aj hrat..a tak skusila nieco..je mlada...ci sa mala opit ked bude mat 100?!a necudujem sa ze ju to tak vzalo...lebo ak nebola nikdy opita tak to muselo vyzerat..nabuduce pomenej nech si pije..ale dufam ze nie..lebo to nici zdravie

domini

kazdy sa raz da so kolien a myslim si ze aj ked bola vzorna tak ...asi tolko ze sa to da aj hrat..a tak skusila nieco..je mlada...ci sa mala opit ked bude mat 100?!

Nikusssa

Možno jej len vadí, že sa správaš ako jej kamarátka a nie ako matka. A ked rodič po niečom takom ostane ticho je to akoby mu na ňom nezáležalo. Ona možno len chcela trest.

tak toto

naozaj velmi pekne si sa zaspravala k svojej dcere. urcite mate pekny vztah a je super, ze si ju aj v takejto situacii podrzala.
myslim si, ze vacsina rodicov by nedokazalo to, co ty. ukazat, ze ste partacky.
mam za teba radost. :) drzim vam palce obom.

Zdena41

evica5o: Neviem čo chceš vedieť, o silymaríne sa dá napísať toho veľa, no podstatné je to, že má jednoznačne blahodárny vplyv na pečeň. Karioll mi napísal, že podať Flavobion bola hlúposť, tak som mu len chcela povedať, že Flavobion je vlastne silymarín a podať silymarín, nie je v takmto prípade hlúposť a keďže som mala dojem, že je lekár, tak som mu naznačila prečo.

RNG: Samozrejme, že na zničenú pečeň sa podávajú iné dávky, no po jednom alkoholickom excese sa nedá hovoriť o zničenej pečeni. Po takejto "opici" však podanie silymarínu, aj v malej dávke, nezaškodí z mnohých hľadísk.

klamarka7

Inak moja mamina sa tiez stale chvali znamym ake sme dobre kamaratky a ze nemam pred nou tajnosti, hehe...keby chudera vedela co robim za jej chrbtom asi by skolabovala
bola by som sprosta keby som jej vesala na nos s kolkymi chalanmi som uz daco mala a kolkokrat som uz bola opita
matky su niekedy strasne naivne ale co mam robit.Ked ona tak strasne veri tomu ze ma dobre a slusne vychovala-radsej jej budem klamat ako by som ju mala sklamat

RNG

jedno opitie neznici pecen, ved nepanikarcte.

A na seriozne znicenu pecen treba ovela vacsie davky, ako ma ten flavobion, pozri sa na protokol dr Berksona.
Na pecen je tiez dobry calcium-D glucarate a v Rusku, kde maju k dispozicii Betulin, maju dalsiu silnu obrannu latku na zdravie pecene.

evica5o

zdena 41, mohla by si prosím ťa vysvetliť bližšie tvoju poznámku ohľadom silymarínu a ribozomov? Ja beriem silymarín a preto by som chcela vedieť čo si tým myslela a vplyv to má na organizmus. Ďakujem

sarancha

Moja mama si tiež myslí, že sme veľmi dobré kamošky a že sa jej so všetkým zdôverujem. No....nechcem jej brať ilúzie :))

xxx123

ja mam 17 a priznam sa ze som pokrytec...doma sa hram na svatu, tvarim sa ze alkohol ja nikdy nepijem, a pritom ked som na diskoteke, no bola som uz parkrat v takom stave...ale ide o to ze rodicia o tom nikdy nevedeli a myslia si ze aku maju dokonalu dceru, co nepije, poslusna, v skole same jednotky, ze ako ma dobre vychovali...ja len dufam ze toto nie je pripad tvojej dcery...