chcem sa opytat - uziva tu niekto Algifen kvapky na menstruacne bolesti?? citala som, vraj su velmi ucinne, tak si ich asi pojdem kupit, len chcem pocut nazory od druhych ludi:-)) podla vas je to mensie svinstvo ako nejaky ibuprofen ci nie?? a posledna otazka - vraj su na lekarsky predpis, stale?? nezozeniem ich aj bez neho?? dakujem za odpovede:-))
Algifen kvapky
Dobrý deň, mám na predaj 1 ks kvapky Algifen neo zabalene,neotvorene.
Osobny odber BA
0905107710 iba sms
Áno, tieto kvapky sú účinné, 20 kvapiek a do 20 min. je bolesť preč. Mne žiaden iný liek tak nepomáha + áno, sú na predpis.
Ahojte. Mam 17 r a pouzivam tieto kvapky , presnejsie 20 kvapiek podla navodu. Su velmi ucinne. Este ziaden liek mi tak nepohol. Do 30 min su bolesti fuc.
ahojte, su tieto kvapky na predpis? zijem uz dlho v zahranici a surne ich potrebujem, dakujem
Ppn ak potrebuješ ešte algifen kvapky mala by som mat ešte doma som tiež z Nitry napis mi na email mhrncarova1994@gmail.com
Ppn ak potrebuješ ešte algifen kvapky mala by som mat ešte doma som tiež z Nitry napis mi na email mhrncarova1994@gmail.com
*algifen* je čo sa týka boelstí brucha myslím že top
vies co ja som ich raz objednala cez net ze vyskusam ale nepomohlo mi dako a nasla som ich tam aj dost draho ja objednavam lieky s ibuprofenom a tabletky nie kvapky na pilulka.sk skus pozriet :) a tu su zlavy aj k tejto stranke ak by si chela mat lacnejsie -odkaz odstránený-