chcem sa opytat - uziva tu niekto Algifen kvapky na menstruacne bolesti?? citala som, vraj su velmi ucinne, tak si ich asi pojdem kupit, len chcem pocut nazory od druhych ludi:-)) podla vas je to mensie svinstvo ako nejaky ibuprofen ci nie?? a posledna otazka - vraj su na lekarsky predpis, stale?? nezozeniem ich aj bez neho?? dakujem za odpovede:-))
Algifen kvapky
Algifen - kvapky mne osobne ako jediné pomáhajú pri silných kolikách žlčníka, kde dochádza k ukrutnej bolesti hlavy a vracaniu. 35 kvapiek a 1 tbl. Torecan a je po kolike a bolestiach. Zaplať pánboh za tento dobrý liek. A nakoľko som chlap, bohužial či je účinný pri menzese Vám nepoviem. Áno, je stále na predpis, ale treba požiadať lekárku a tá Vám to predpíše. Alebo káva lekárničke a máte to. Stoja asi 75 korún tá väčšia fľaštička. Nech padnú na úžitok....
ked viem, ze sa predpisuju aj pri velmi silnych stavoch bolesti, aj takym, ktori uz nic ine nezaberie, a tak sa bojim, ze ked si na ne navyknem (som citala, ze su dokonca navykove), tak mi uz prestanu ucinkovat a mozno prave vtedy, ked ich budem ovela viac potrebovat.. neviem, ja sa vzdy bojim nejakych novych liekov, aj ked viem, ze nic nie je horsie ako ta bolest:-((
Mne zaberie jedine algifen. Lekárka mi ich bez problémov predpíše (mám endometriózu, takže niečím tú bolesť tlmiť musím). Doporúčam však piť k tomu ženské čajíčky :) pomôžu aspoň psychicky.
dakujem:-))
to je to, ze zistujem, ze zatial asi nevynasli ziadny liek, ktory by mne osobne zaberal:-(( a to som ich skusala viacero:-(( preto uz rozmyslam aj nad tymito kvapkami, tie som este neskusala:-(( veda, medicina, lekarstvo ide rapidne dopredu, kazdym dnom su na trhu nove a nove lieky, lieciva, produkty, ktore nam pomahaju s bolestami, roznymi zdravotnymi problemami a mna hneva, ze na moju bolestivu menstruaciu nic nechce zaberat:-(( a co viem, ze to mam dedicne, akurat, ze po porode zmiznu, ale do porodu mam daleko..
Niekomu zaberajú,niekomu nie.
Algifen Neo sa užíva hlavne pri kŕčovitých bolestiach v oblasti brušnej –žalúdka, čreva, žlčových a močových ciest, migréne a bolestiach zubov, na predchádzanie bolesti pri inštrumentálnom vyšetrení a tlmení bolesti po malých operačných výkonoch alebo inštrumentálnom vyšetrení.
A myslím, že ešte stále je na lekársky predpis (nájdeš to na stránke www.mzsr.sk - v platnej kategorizácií). V lekárni ti však lekárničky poradia, ktorý liek na menštruačné bolesti vhodnejší a je možné zakúpiť bez lekárskeho predpisu. skús sa obrátiť na nich.
Algifen je jediny co mi zabera..takze svinstvo nesvinstvo, ked chcem v praci fungovat dam si kvapky, a potom mam uz pokoj... raz za mesiac sa nic zle nedeje.... zacali ich davat uz na predpis, niekde v lekarni vsak daju aj bez.... ved skoc obvodnemu a predpise ti v pohode aj dve balenia....