ma ma rad ale...

Príspevok v téme: ma ma rad ale...
nataly

poznam sa s jednym chlapcom uz nieco cez 2 roky...najprv sme spolu chodili ale skoncilo to po 8 mesiacoch. no potom sme sa zacali znova stretavat a stretavame sa do dnes..nas vztah je lepsi ako ked sme boli spolu,uprimnejsi a otvorenejsi.lenze on sa do mna nedokaze zalubit...vieme sa rozpravat o hocicom a aj so sexom je to fajn:)..ale ked som sa ho spytala co ku mne citi povedal mi len:jasne ze ta mam rad..ale tak svojsky...a kedze som donho dost zalubena je mi to luuto:(

anička

Hmm,ty si vedela,ze ako to dopadne,lebo ho poznas asi velmi dobre.Ale aspon ti povedal,ze mas v jeho zivote miesto,tak myslim,ze to asi znamena ,ze si pre neho dolezita,nie si mu lahostajna.On ma rad len teba lebo nikto iny nie je pre neho dolezity,len ty mas v jeho zivote urcite miesto a dolezite a len jedno jedine miesto-pre teba a pre nikoho ineho.Ja si myslim,ze ta ma rad a zalezi mu na tebe. :-D

Summer

preaveze ja som mu neblizila vobec...to on povedal ze by bolo lepsie keby sme sa rozisli ked som isla na vs...neboji sa myslim,nema coho...proste neciti to iste,ale ze by som mu ublizila to fakt neviem...inak by to somnou uz asi netahal...nakoniec povedal nieco ako...prisel som na to , ze napriek tomu ze mas obavy, o tom ci si pre mna dolezita a nakolko, mas v mojom zivote SVOJE, specificke miesto, ktore momentalne a doteraz nemal nikto....vies aj ked nemyslim na teba sustavne..aj tak ho tam stale mas, vies...

psychoanalyza

lebo si mu predtym ublizovala (mozno si si to ani neuvedomila)a podvedome sa boji ze sa zas popali a takyto vztah mu vyhovuje. no preco je to lepsie teraz? lebo ste obaja vyspelejsi..
hm, si mu musela ale fakt dost ublizit, inac by ste sa dali zas do kopy, aj ked si to on mozno vedome neuvedomuje, podvedome mu to zakazuje-zas budes nestastny, zas ta to bude boliet..

Summer

ahoj anička...dlho som tu nebola,ale..som mu to skusila povedat a dopadlo to dako zvlastne...:D co sa dalo cakat...

Summer

no tak skusim ako si mi poradila....len vies proste on si to zase vysvetli ze s nim chcem chodit a byt s nim na veky vekuce...a proste len to chcem povedat..a to mu nevysvetlis(keby tu bol smajlik s prevratenymi ocami tak ho sem dam:)---ale skusim a uvidim co to da...jasne ze ti dam vediet...vidim ze sme na tom veeelmi podobne

anička

Vyskusaj mu to povedat,ja neviem,nejaku vhodnu chvilu si na to vyber,aby sa nemohol vyhovarat a zahovarat to.Dajak mu vysvetli,ze nechces,aby si myslel,ze na neho tlacis,len ze si to nevydrzala a povedala si mu pravdu.Nemoze sa predsa na teba hnevat,nemozes to v sebe drzat,lebo by si sa zblaznila,nemozes za to co citis.No nie?Joj,ani nevies ako velmi ti drzim palce.Silno.Dufam,ze to dopadne este lepsie ako ked som to urobila ja.Povies mi ako to dopadlo?

anička

Vies,ja uz som mu to teraz aj povedala,ze ho lubim,ved predtym sme si to hovorili,predtym ked sme spolu tak oficialne chodili,ale teraz ked mame ten vztah a som mu to povedala tak videla som na nom,ze bol rad,ale potom mi povedal,ze ma akoby vycitky,ze ja mu to budem hovorit a on mne nie.Lebo on mi to uz nebude hovorit,lebo vraj uz zase nebude sam sebou,lebo vraj ja som ho zmenila vtedy,ked sme spolu chodili a aj preto mi to vravel.Lubil ma ale uz to hovoril aj tak zo zvyku,napr,ja som mu povedala ze:lubim ta.A on:aj ja teba.Ale samozrejme ,ze niekedy mi to povedal sam od seba a to nebolo zo zvyku.To len aby si vedela ako to bolo predtym.No ale este mi povedal,ze aj ked to teraz nebude hovorit,tak ze ma lubi a ja by som to mala vediet,lebo to tak je.Takze aj ked mi velmi chybaju tie slova dakedy,tak viem,ze ma lubi a ani mi to nemusi povedat.Ale ja som mu povedala,ze ja sa nemozem potlacat,to ked mu chcem povedat,ze ho lubim,takze ,niekedy mi to mozno vyklzne.A on ze dobre.Ale aj ked ho lubim a som mu povedala,ze dakedy mi to vyklzne,tak od vtedy uz ani nemam taku velku potrebu mu to povedat.Jaaaaaj,take zlozite.Co?No neviem ako sa bude spravat tvoj chlapec,ked mu to povies,vies,lebo kazdy je iny.Ale moj chlapec,fakt nerad rozprava o svojich citoch,tak ked aj tvoj,tak mozno to dopadne rovnako.Ani neviem,ci je to zle ci dobre....Uz ja som z toho blazon :-)

Summer

joj mojka ale som rada ze v tom niesom sama,lebo som dakedy bola zufala...ale mam otaazku na teba ze...povedala by si mu co k nemu citis keby si si nebola ista tym ze citi to iste?proste ja mu mam taku chut to povedat,no ze ho lubim a tak...ale to u nas asi nefunguje lebo on ma ma rad ale neviem ci az tak silno...proste sa bojim jeho reaction

anička

Cauko Summer!Presne ani ja som nenasla chlapca co by ma viac pritahoval,ja ani nechcem,ale asi to,ze nevieme presne na com sme nas na nich tak pritahuje.Super ,aspon nemame nudu :-( ako ini.Ale aj mne to stoji za tie vsetky pochybnosti.Tak ked si vlastne uvedomime,ze nie sme same ,kto ma take problemy a vidime,ze sa to da zvladnut a jedna druhu podporujeme,tak to nie je az take hrozne,vsak?Vlastne,mame celkom fajn vztah :-)