ma ma rad ale...

Príspevok v téme: ma ma rad ale...
nataly

poznam sa s jednym chlapcom uz nieco cez 2 roky...najprv sme spolu chodili ale skoncilo to po 8 mesiacoch. no potom sme sa zacali znova stretavat a stretavame sa do dnes..nas vztah je lepsi ako ked sme boli spolu,uprimnejsi a otvorenejsi.lenze on sa do mna nedokaze zalubit...vieme sa rozpravat o hocicom a aj so sexom je to fajn:)..ale ked som sa ho spytala co ku mne citi povedal mi len:jasne ze ta mam rad..ale tak svojsky...a kedze som donho dost zalubena je mi to luuto:(

Summer

no ten vztah oficialne neskoncil nikdy,lebo ked pridem ja a je tu aj onm stretneme sa radi...len uz to nie je o tom ze sme spolu kazdy den lebo sa to neda...on mi odtial vola,ja jemu tiez takze tak..je jasne ze ma to niekedy riadne zamrzi,ale musime len cakat ako sa to vyvinie lebo povedat si:tak a teraz koniec to sa neda.haluz je ze som doteraz nenasla chlaoca ktory by ma viac vzrusoval ako on:*)..mozno prave preto nechcem aby sa to skoncilo a jemu je somnou tiez fajn myslim.A inak ako si pisala vtedy Nataly nerad rozprava o svojich citoch cize ani ja casto neviem na com som,ale ked sme spolu stoji to za vsetky tie pochybnosti..

anička

Summer,ahoj,moj vztah-teda nase oficialne chodenie sa tiez skoncilo odchodom na vysku,ale nie mojim ale mojho partnera,to vlastne on ma nechal,lebo bol zmateny a nevedel,co je spravne,ci zivot tam alebo taky ze ja na neho budem cakat a on pride domov 1 za mesiac.Ale mne to za to stalo,lebo som ho lubila a lubim.A tak sme sa dohodli na tom,ze spolu nechodime ,ale lubime sa a nikto nikoho ineho nema.Ja neviem,na co to bolo dobre ked je to tak ako teraz,mozno on sa tak citi lepsie,ale chcem byt s nim,ale je to dobre,mame pekny vztah.Teraz vlastne mame vztah,ale uz nechodime spolu,ale je to presne ako predtym,uplne,aj viem,ze ma ma rad,ani to neviem ako sa to vola,ale je to naozaj ako predtym a nepocitujem ziadny rozdiel.Mozem sa nieco opytat?Nechala si ty jeho?Alebo naopak?A dakujem ti.ahoj

summer

aj ked je tato tema uz kus starsia(3 dni?):)velmi ma zaujala,ja som mala podobny vztah a myslela som si ze som sama..skoncil koli mojmu odchodu na vysku ale inak to bolo to najkrajsie co som zazila preto nataly a anicke drzim prsteky nech im to trva co mozno najdlhsie

nataly

ahoj*anička*..som velmi rada ze si napisala,a dost mi pomohol tvoj nazor..este aj teraz ked viem ze v tom niesom sama.dakujem ti krasne:)a tiez drzim palce tebe do dalsiich dni

anička

Vies,chcela by som,aby to Nataly pomohlo,lebo nie je to pre nu lahke-to ako sa citi a je z toho aj zmatena.Ale hadam po mojej dlhsej odpovedi si ujasni aspon par veci a ze to bude lepsie.

anička

Ahoj Nataly!Ja ti rozumiem tiez mam taky vztah,po 2 rokoch sme sa rozisli ale sme aj tak spolu,rovnako sa k sebe spravame a tiez je to este lepsie ako predtym,len to akoze nie je oficialne chodenie.A je to normalne.Ved sa predsa,mate radi a je vam spolu dobre,nie?Iba ty musis citit,ci ta ma rad.A urcite aj citis aon asi aj nerad rozprava o svojich pocitoch,tipujem.Myslim,ze on si bez teba nevie predstavit zivot,ze by si mu chybala,keby ta nemal a to nemyslim po tej sexualnej stranke,ale chybala by si mu ty ako osoba so svojskou povahou,ktora sa neda nikym nahradit.A to dokazuje,ze ta ma rad.Takze ta urcite nema iba na sex.Urcite to tak nie je.Ma ta preto,lebo ta ma rad.A ty mas jeho.A este nieco:Nepozeraj na to co si myslia druhi ludia,hlavne je to co citis ty!A ci si stastna!Nikym sa nenechaj ovplyvnit,nikdy.Nikto ti do toho by ti do toho nemal zasahovat,ak nevie,aky je medzi vami vztah a co sa medzi vami udialo.Viem,je to neprijemne a ty potom zacinas pochybovat,ci je to tak spravne.Ale tu ide o tvoje stastie,takze ked ti je s nim dobre,tak to nemen,zi pre pritomnost,nemysli na to co bude.A ked ti bude niekedy smutno,tak si povedz,ze ved ste spolu a to je hlavne amysli na tie pekne chvile ,ked ste vy dvaja spolu.Myslim si,ze vas vztah bude este dlho trvat,lebo si rozumiete a ze je silny,ten vas vztah.Su ludia,ktori po rozchode ukoncia vsetky vztahy,proste vzdaju sa svojho vztahu a nebojuju za neho,lebo nie su taki silni ako si ty,tito ludia vedia len kritizovat,ale nikdy by sa ani neodvazili vyskusat taky vztah.Ale vy ste opak,vam na sebe zalezi,vy ste sa na nic nevykaslali a tak sa este pokusate byt v tomto vztahu.A zatial vam to ide,nie?Tak uz sa nicoho neobavaj.A ja ti drzim palceky,aby to bolo vsetko ok medzi vami a hlavne aby si bola stastna.A ked budes chciet,tak mi kludne napis.Tak dufam,ze som ti aspon trosku pomohla.