poznam sa s jednym chlapcom uz nieco cez 2 roky...najprv sme spolu chodili ale skoncilo to po 8 mesiacoch. no potom sme sa zacali znova stretavat a stretavame sa do dnes..nas vztah je lepsi ako ked sme boli spolu,uprimnejsi a otvorenejsi.lenze on sa do mna nedokaze zalubit...vieme sa rozpravat o hocicom a aj so sexom je to fajn:)..ale ked som sa ho spytala co ku mne citi povedal mi len:jasne ze ta mam rad..ale tak svojsky...a kedze som donho dost zalubena je mi to luuto:(
ma ma rad ale...
no to sme skuusali tu pauzu...a to bolo ze sme si nevolali 2 dni a potom uz zase...to je proste nieco medzi chodenim a kamaratstvom...ja viem ze to mnohi odcudzuju ale ja ho mam strasne rada...a keby ma mal len na sex to si moze najst aj dakoho ineho...a ja tiez cize neviem
no vies Nataly, niekedy az ked nieco stratime tak zistime ako to bolo pre nas dolezite. Nestretavaj sa s nim chvilu, uvidis jeho reakciu, uvidis ci ti bude pisat, ci mu budes chybat. Ale aj tak... co sa vlastne stalo, kde bol problem ked ste sa rozisli a preco ASI sa do teba nedokaze zamilovat??
sorry.ale ma ta len na sex....dost ubohe..
sex bez lasky
Ak som dobre pochopila vy spolu nechodíte ale spolu spíte???
:)ale aj tak dakujem ze si si toi aspon precitala