Chem sa len spytat ohladom tej alpy ci to znici len vsi alebo aj hnidy ... lebo ja vsi nemam uz ale zanechali mi tu poriadne vela hnid :( uz som zufala:( Co spravi alpa s tymi hnidami?? zadusi ich a oni sa uz nevyliahnu?? ale ako to je ?? prosim o odpoved :(
Odstranenie vší
zeby alpa pomohla pochybujem iba welmo smrdi a pali
ja som wsetke samponi vyskusala a nic moja dcerka ma 3r a dlhe vlasky po zadok ako to mam dat prec este vsi vycesem ale hnidy stale ziju a liahnu sa vyberam ale su viac a viac pomooooc
SUUUUUURNE prosíím pomoooc moja dceera ma po pás dlhe vlasy a asi mesiac problém s velkými lupinami nejde to dole ani nizoralom ani bylinkami má celú hlavu vysušenú a dnes som prišla nato že mi to pripadá ako hnidy ...už som vyskuušala asi všetko je mi jedno kolko investujem nechcem ay prišla o vlasy prosím píšte na maca.danek@gmail.com
V sobotu som si farbou zafarbila vlasy, a v stredu som vyčesala 5 malých všičiek :-((((((( Takže, už ani farba nepomáha....
my sme kupili Ortosan sampon a Difusil sprej a vycesavali sme a vycesavali..hustym hrebenom donekonecna:)
treba to rucne vybrat vsetko!!!! mne tom ama vyberala asi 5 hodin, proste treba to vlas po vlase vsetko dat het
+ sampon vsiven pomohol
Nám pomohlo Liquido, tak ho zkus. Není drahé a v balení má i sérum, které tomu všemu pomůže. Hnidy pak můsíš vyčesat, samotné ti nespadnou,ale i hřebínek u toho máš :)
Kľudne to s ním prežeň. Keď máš na návode napísané 10 min, tak si daj na 15, keď máš napísané, že 3 krát za sebou, tak si daj 4 krát (čiže miesto 3 krát po 10 min, si daj 4 alebo 5 krát po 15 min), tebe to neublíži, len vši sú už teraz tak prispôsobené, že sú schopné prežiť šampon