Ahojte,...minuleho roku v juli som zacala chodit do autoskoly, kde bol velmi mily aa naozaj velmi sexi instruktor.Taak, mali sme spolu par jaazd,a raz sa to skoncilo na moteli v posteli..jaa som sa citila naozaj velmi zle, je zenaty, ma dvoch chlapcov, a ti su pre neho uplne vsetko..mala som vycitky, ale tie sa po case vytratili, teraz to uz je skoro rok a my sa stretavame dalej(ale vacsinou len raz do tyzdna), volame si a tak... ale aj ked mi povie ze ma ma rad, ja stale neviem ci mu mam verit...och, prosim poradte mi...rozisli by ste sa s chlapom, ktoreho lubite..?AA este jedna vec, je medzi nami 17 rocny rozdiel..:((..casto sa pytam, ze preco jaa..:((
Vztah so zenatym chlapom
Susedka, ooch...u mna je to trosicku ine, mny sa nestratavame kazdy den..aale nevem co by som ako robila kebyze je mojim susedom, asi by som od ziarlivosti umrela..kolko mas rokov?
Dva roky je dlha doba ... a este sused ...no, to by chcelo radikalne zakrocit, lebo ak to nema buducnost, v pripade, ze sa to prevali, ste obaja vo velkom probleme ... Ak neplanujete spolu buducnost, nenicte rodinu/rodiny ... Si vydata? Mas deti?
ahojte holky tak mne sa stal presne taký istý prípad, že som zaľúbená do ženatého a neviem z toho výjsť. je tomu už dva roky. najhoršie na tom je, že býva hned vedľa mna.
"postihnuta" ja tiez uplne s tebou suhlasim ale vidim tuto ze Milenka ho poslad do riti jednoducho nechce, vravi ze chce ale v skutocnosti nechce, inak by to uz urobila
cudujem sa ti dieevca zlate, ze sa s takym zahadzujes, zena ho neopusti, ale mohla by si zistit ako by sa zachoval on:D no fakt ho otestuj, povedz mu ze ti to uz mesiac meska a ze asi budes v tom:D ak zareaguje tak ako predpokladam, ze sa na teba vysere, aspon by si pochopila ze ta za nic nemaa... ale to bola len taka sranda, uvedom si ze najlepsie roky stravis tak ze sa budes len trapit a trapit, ak vam to takto vydrzi aj par rokov, tak urcite budes chciet po case viac a viac a vies co on spravi?? odkopne ta ako handru a ty si zrazu uvedomis ze si neviem kolko rokov stravila skryvanim sa, trapenim, vycitkami....a pritom si ich mohla prezit ovela stastnejsie, nuz ale komu niet rady, tomu niet pomoci...good luck ;)
A na co by si sa prosim ta mstila? On na to vsetko raz doplati a poriadne. A ty len utekaj! Lebo na to doplatis aj ty. On zenu kvoli tebe neopusti! A tebe sa to raz moze tiez vratit- Kym budes ty makat doma pre rodinu a jeho komfort, on si zatial bude uzivat pri nejakej mladej slecne. Dievca zlate, aj ked je to tazke, utekaj o toho kym este mozes. Viem, ze to chces, tak nebud makky posero co sa tu lutuje, ale zodpovedna baba, ktora si zije slobodny a stastny zivot a moze sa nim aj verejne prezentovat. Ved to sama chces, tak co si furt taka pokakana. Mam sa s nim rozist a poslat ho do r..i za teba? Daj cislo! Ja sa nebojim :-)
vsetci pravdu mate..len to sa tazko chape..aa pomstit sa mu zatial nemienim, ked sa nestane co sa stat nema..ak zistim ze maa este niekoho len tak to nenecham..a vobec si nevem predstavit co by spravil ekby som mu oznamila ze som v tom s nim..asi by sa vykaslal aj na to decko, ale to by mu len tak nepreslo...
ja by so asi manzela zabila keby som na taketo nieco prisla...
no v kazdom pripade podla toho co pises rodinu neopusti...je slaboch..tym myslim, podvadza manzelku..mala by si to skoncit a on moze byt rad, ze si nenasiel taku comu narobi problem...
milenka, ja som to tiez prezil ako dieta. moj otec si nasiel milenku a podvadzal mamu. trvalo to vyse roka. doma sme mali neznesitelnu atmosferu. kto nezazil tak si vie len tazko predstavit.
skusali sme takmer vsetko co by mohlo na otca zabrat aby sa vratil s5 k rodine. zial nic nepomahalo.
nakoniec sme sa rozhodli ze sa odstahujeme, ked bol otec na dovolenke s milenkou.
nikdy nezabudnem na ten pocit, ked som si balil veci z mojej izby z mojej skrine aby sme opustili nas dom a nasho otca.
samozrejme s vedomim, ze toto je posledna moznost ako ho prinutit rozhodnut sa ci uz pre nas alebo pre k....
inak ju nazvat neviem.
vedela co robi, nevravim ze otca nemala rada ale drahe darceky, vylety atd to bola voda na jej mlyn.
velmi zaujimava tema.rada sa zapojim. v prvom rade wertherka ma pravdu vo vsetkych pripadoch, nehovorim to len tak, tiez som to prezila ale u mna sa to skoncilo tzv. lepsie, len som zabila rok a pol myslenim na niekoho kto mal doma zenu, i ked bez deti.mozno o to vacsiu nadej som tomu davala, ked tam niesu deti je to lahsie sa rozviest, ale zbytocne.zenaty clovek a este aj otec to neurobi, nevzda sa vsetkeho len pre jednu mladu cajocku, berie to len ako spestrenie zivota.tiez som si nevedela pomoct a teraz len krutim hlavou ako som mohla lubit takeho cloveka.tak treba len odvahu, drzim palce milenka :)
ahoj znova, mas to tazke, ale verim Ti, ze to zvladnes ! Hlavu hore !