Vztah so zenatym chlapom

Príspevok v téme: Vztah so zenatym chlapom
Milenka

Ahojte,...minuleho roku v juli som zacala chodit do autoskoly, kde bol velmi mily aa naozaj velmi sexi instruktor.Taak, mali sme spolu par jaazd,a raz sa to skoncilo na moteli v posteli..jaa som sa citila naozaj velmi zle, je zenaty, ma dvoch chlapcov, a ti su pre neho uplne vsetko..mala som vycitky, ale tie sa po case vytratili, teraz to uz je skoro rok a my sa stretavame dalej(ale vacsinou len raz do tyzdna), volame si a tak... ale aj ked mi povie ze ma ma rad, ja stale neviem ci mu mam verit...och, prosim poradte mi...rozisli by ste sa s chlapom, ktoreho lubite..?AA este jedna vec, je medzi nami 17 rocny rozdiel..:((..casto sa pytam, ze preco jaa..:((

Martin_

Mala si uz nejaky vaznejsi vztah? (samozrejme s mladsim ako 35 rocnym :-D, niekym tebe rovnym). Ak budes mat, tak sama uvidis ze je to takto lepsie a hlavne teraz ked sa dostavas do takeho akurat veku na vazny vztah (podla mna). Ak si mala v 15-18 rokoch vztah to je ine (vselijake... podla mna.. ale zasa nemusi to tak byt vzdy samozrejme)
Keby si ostala s tymto a nebodaj by sa rozisiel tak za par rokov by ti to prislo podla mna luto ze mas takeho stareho a pozerala by si po mladsich.

"postihnuta"

Mila milenka,
viem, ze si moj prispevok uz citala. Mozno ti pomohol, mozno nie. Ak si sa na to nepozrela s mojej strany, pozri sa na to z toho pohladu, ktory uviedla pani pod prezyvkou byvala. Martin ti uviedol diskusiu, ktora bola v teme psychicke/ osobne problemy. Ta vsak bola len o hadke a urazkach, az ju uzamkli. Dala som ju aj sem na sexuologiu. Myslim, ze sa nachadza niekde na strane 3 alebo 4. Je to diskuia o inom a najdes tam aj spominany nazor. Si presne vo veku, ktory som mala ja,ked sa moji rodicia rozviedli pre inu. Chapem, ze ty si mozno zalubena alebo ta laka, ze je to tajne a zakazane. My sme tym vsak doma vsetci trpeli, bolelo to a stale boli. Akoby si sa citila, ak by si zistila, ze tvoj otec ma 20 rocnu milenku a podvadza mamu? Je to na tebe, ale naber odvahu a vystup z toho kym je cas. On ta mozno rychlo nahradi dalsou, ale ty aspon budes mat cistejsie svedomie a nebudes sa raz sa seba mozno hanbit. Lebo rodinu on kvoli tebe isto neopusti...

Milenka

Martin_Noo, tie roky si si tipol dokonale..:) PReco ma pritahuje, to ja vysvetlit naozaj neviem..taak, teraz zacnem posledny rocnik gymnazia, tak myslim, ze mu dokazem povedat, ze dost!!

Milenka

Martin_Noo, tie roky si si tipol dokonale..:) PReco ma pritahuje, to ja vysvetlit naozaj neviem..taak, teraz zacnem posledny rocnik gymnazia, tak myslim, ze mu dokazem povedat, ze dost!!

Martin_

Tak inak. Tiez som sa s takym niecim stretol.. teda niekto z mojho okolia bol v takej situacii (ako dieta) a isto to nepotesi ale naopak.. na toho rodica sa nasere a nechce ho ani vidiet.
Ked sa da.. tak to co najskor ukonci. Viem ze to pre teba nebude lahke ale je to rozumne. Uz len ten vekovy rozdiel nechapem. Kolko mas? 18-20?.. Chapem ze ty pritahujes toho chlapa ale preco naopak?
Skus si najst nejaku cinnost s ktorou budes dost zaneprazdnena aby si na to tolko nemyslela, neskor medzi ludi aby si pomaly zacala pozerat po niekom inom.
Podla mna isto neostavaj s nim.
Inak neviem ako poradit.

Martin_

Jaj niekto to tu uz dal.. ja som pozeral ze preco tam je len odkaz na zdravie.sk .. a nic konkretne a aj mne to tak hodilo ked som to tam dal.... tak sory za spam