Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vztah so zenatym chlapom

Príspevok v téme: Vztah so zenatym chlapom
Milenka

Ahojte,...minuleho roku v juli som zacala chodit do autoskoly, kde bol velmi mily aa naozaj velmi sexi instruktor.Taak, mali sme spolu par jaazd,a raz sa to skoncilo na moteli v posteli..jaa som sa citila naozaj velmi zle, je zenaty, ma dvoch chlapcov, a ti su pre neho uplne vsetko..mala som vycitky, ale tie sa po case vytratili, teraz to uz je skoro rok a my sa stretavame dalej(ale vacsinou len raz do tyzdna), volame si a tak... ale aj ked mi povie ze ma ma rad, ja stale neviem ci mu mam verit...och, prosim poradte mi...rozisli by ste sa s chlapom, ktoreho lubite..?AA este jedna vec, je medzi nami 17 rocny rozdiel..:((..casto sa pytam, ze preco jaa..:((

micaa

Milenka ja by som nedokazala v takomto "vztahu" fungovat... vzdy budes len ta druha. Z tvojho prispevku mam pocit, ze mu ide len o sex, o nic ine... Si len rozptylenie.

bobi

prebud sa, uvedom si, ze nikdy, ozaj nikdy neopusti svoju rodinu, zenu, chlapcov, a Ty ostavas prenho len rozptylenim vsedneho dna, ked sa mu zachce zavola, ked nie, tak sa vykašle. o čom to je???? Ty sa trapis laskou k nemu a jemu je to v podstate jedno. ide mu len o pobavenie. ktovie kolko este takych "autoskolaciek" ma okrem Teba. NEDAJ SI PO SEBE SLIAPAT A NETRAP SA LASKOU, KTORU SI ZASLUZI NIEKTO INY, KTO TA MA NAOZAJ RAD !!!