Neprestávajúce krvácanie

Príspevok v téme: Neprestávajúce krvácanie
Justinka

Ahojte
Vie mi niekto prosim poradit, co mi moze byt? Ked krvacam uz 21 dni. Niekedy je to silnejsie, niekedy slabsie, ako to nazvala moja gynekologicka - spinenie.
Uz som z toho zufala. Gynekologicka mi nepomohla, o nej uz radsej pisat nebudem. A zo dna na den som slabsia a unavenejsia. Teraz sa to zas zacalo zhorsovat - silnejsie krvacam. Mala to uz niektora z Vas? Co mi moze byt? Prosim poradte mi. Este som nemala deti a v buducnosti by som aj chcela, dufam, ze to nie je tazka choroba. Pred 8 rokmi som mala cystu, co mi vyoperovali. Dufam, ze to s tym nema nic spolocne.
Ak mi niekto nieco viete poradit, budem vdacna.

Maja1964

Ja som treti tyzden po kyretáži a vkuse krvacam,raz slabsie,niekedy silnejsie,podla mojej gynekologičky je to vraj bežné,aj ked mne sa to nezda,ze vraj sa nemam obavat

pkristy86

Baby!Ihned k lekarovi,ihned!Ja som krvacala 8 tyzdnou a bolo to mimomaternicove tehotenstvo,co je smrtelne!!Mna brala do nemocnice sanitka,dovtedy som cakala!Skoro som umrela a strasne po mne vrieskali!Bezte!!!!

RNG

Je viacero hormonalne upravujucich doplnkov, prirodzenych, nie chemikalii ako HAK tj bez skodlivych postrannych ucinkov. Odporucam najma jam,obsah diosgeninu denne 200 mg je klinicky ucinny, co pomohol kope zien s tymito problemami(ako krvacavost, bolesti, PMS, zvysena hladina prolaktinu) ale su aj ine, ako protizapalovy pupalkovy olej, damiana, black cohosh a adaptogen Dong Quai, co nielen upravuje hormonalne hladiny ale aj zvysuje libido celkove u zien.

muma

Ja sa chcem spytat cely mesiac krvacam bola som u lekara krv mam v potiadku dal mi lieky na 4.dni na zastavenie krvacania ale nepreslo to zacinam zase silnejsie krvacat mohla som dostat uz menzes aj ked som brala tie lieky?

slavena

Ahoj Justinka. Ja mam uz za sebou 4 kyrety. Nic mi nepoomahalo, mala som neustale krvacanie az 45 dni aj viac. Teraz som potratila babatko. Zistili mi ze eje mrtve. Bola som v konci 1 trimestra. Skus antikoncepciu JAZ velmi mi pomohla, upravila mi menstruaciu a mala som ju pravidelnu. Skus uvidis. Ahojky

mjanik

ak máš kde,vyhľadaj akupunktúru a daj si preliečiť slezinu (a pečeň),jedna je slabá a druhá asi silná,upraviť to. to

:-((

no tak ja mam ten isty problem a som z toho na nervy som po cisarskom 8 mesiacov a menzes som mala od zaciatku az po 4 mesiaci nic cely mesiac tak mi pichol vyvolavacku tak prisla a tak na dalsi mesiac aj to z 3 tyzdnovym meskanim som zacala spinit a po 2 tyzdnoch krvacat raz je to slabsie raz silnejsie ani tablety na zastavenie dako nezaberaju a je to uz 5 tyzdnov vytery a vysledky krvy boli v poriadku tak ze aasi hormony ale uz som fest na nervy stale dokola uz sa obavam ci je so mnou po tom cisarskom vsetko v poriadku alebo ci nejde o mimomaternicove ale to by bol uz 4 mesiac co mam problem tak to by som ,mal asi ine problemy fakt hroza uvidim co bude v utorok nema niekto skusenost