Alergia na farbu (na vlasy)

going

palette je najhoršia farba...!!!

natural&easy, sayos, colour mask, je vela farieb...
+ pouzivaj pri farbení olej jedlý, je jedno aky, daj do farby v pomere 1:1 budes mat krasne vlasy, leskle, nevysusi ti farba vlasy ani pokozku hlavy tak....

Rose123

Ahojte ja mam tiez alergiu jediná farba co mozem je palette.akúkoľvek co mi da kaderník tak mam svrbenie nasledne opuch a vodnate vyrážky trva to tak 5 dni.neviem presne na aku zlozku som alergicka ale ta smradlava čpavkova palettka mi nic nerobí našťastie len teda ze nie taka kvalitná.pomaha mi zodac a sprej s aloe vera

Kycera

Jaj, cica, cica...
Tak ako si Ty Kycera2, tak ja som "babka" ! : D
Nie, Ty nie si ja - Kýčera a NIKDY ani NEbudeš!!! Nemáš na to! ; )

Kycera2

A prečo si, babka, myslíš, že som ona? ;)
Povýšenecká ako vždy. Kycera sa nezaprie za žiadnych okolností. :D

Kycera2

Jediný, kto tu má minimálne vedomosti, si ty Kycera. Dokážeš aj normálne komunikovať? Alebo je povýšenecky?

proste-ja

Hydrokortizón nie je jediný glukokortikoid, ktorý sa podáva pri alergických reakciách. Ďalším je ‌dexametazón, ktorý je inak potentnejší, čiže na rovnaký účinok ho stačí menej.
Andrenalín (epinefrín) sa podáva intravenózne, intramuskulárne (do svalu), subkutánne (pod kožu), do kostnej drene či endotracheálne. Uprednostňované podanie pri "bežných prípadoch" je intravenózne a intramuskulárne, nakoľko pri nich je lepšia vstrebateľnosť.
Adrenalínové perá sa podávajú kolmo do vonkajšej strany stehna.
Glukokortikoidy (hydrokortizón, ‌dexametazón) sa podávajú iba intravenózne a intramusklárne.

Kycera

Wednesday,
Ty toho narozprávaš, o problematike máš minimálne vedomosti, ale hádať sa budeš!!! Ako PRVÉ sa pichá Hydrocortison s (aj bez) Calciom/ Syntophyllinom i. v. Ak Ti toto zabralo NEDOSTALA si žiaden Adrenalín, tak o čom tu točíš??? A propos, ten sa pichá subkutánne a len vo výnimočných prípadoch!!! Obidva lieky majú rovnaké účinky a je jedno, či sa jedná o opuchy, dusenie,...či anafylaktický šok!!!

wednesday1

povedala som ze pri velkom opuchu nepomoze, mne osobne nic nepomohol, ano je to tak, pomoze to v pripade ze sa uzatvaraju dychacie cesty k dychaniu ale s reakciou na hlave pokial je taka vazna tak ani nepohne. snazim sa tu poskytovat informacie z vlastnych skusenosti aj som to tam napisala tak by som poprosila aj od teba slusnost "dievca" a nie sa tu rozkrikovat ako na ulici. dakujem.