Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Alergia na farbu (na vlasy)

Petra_33

Ja sice nemam alergiu, ale mam dost citlivu pokozku na hlave a pri farbeni si to vzdy "uzivam" a nemozem sa dockat, kedy mi to uz kadernicka umyje. Minuly tyzden som skusila farbu Igora Senea, ktora o sebe tvrdi, ze je odporucana dermatologmi - skusala som trochu googlit, ale moc som toho o nej nenasla. Podstatne vsak je, ze prvykrat v zivote som pri farbeni nic necitila. Bolo to take super chladive, ako kondicioner. Neviem, ci to riesi aj alergiu, ale urcite sa na to spytaj svojej kadernicky.

horatio

ja pouzivam len Sanotint farby (dostat vo vybranych lekarnach, ja ich ale kupujem cez net - dodavatela do lekarni, firma fiore, stranka fiore-sk.sk, vobec nestipu, su bez amoniaku a nedrazdia, citala som o nej vacsinou kladne recenzie, dost vela alergikov ju moze v pohode pouzivat. predtym som si farbila asi pol roka hennou, ale na odrasty mi nechytala a to nanasanie bolo velmi zdlhave a musela som to mat nahlave minimalne 4 hodiny .... no proste jednoznacne vyhral Sanotint. vrelo odporucam!!

Renča

Dobrý deň,čo sa farbenia vlasov týka tak aj ja mám alergiu na amoniak.Je to hrozné..Chcem odporúčiť zn.Vitalitis,,je to tal.výrobok na prírodnej báze.Používam len tú a super...ku kaderníčke dochádzam až 30km,ale stojí mi to zato,,,nemám lupiny,nesvrbí a hlavne nepáli ma po ich aplikácii hlava...

akirecka

Som silna alergicka na farby na vlasy,,,,vyskusala som ich x a alergia sa spustila po palette......ked si chcem zafarbit vlasy mozem pouzivat len hennu ale ta nefrabi ako chcem ........mam dlhe cierne vlasy pod pas,piouzila som na jedno farbenie 4 balenia a ziaden efekt/ farba cierna/ ...pred par dnami po par rokoch som si povedala ze to skusim znova . Teda , že si zafarbim vlasy....skobcila som na pohotovosti s anafilaktickym sokom ....farna garnieier bez amoniaku s nejakymi olejmi......NIKDY VIAC!!! kym nebude sediva...dovtedy snad nieco vymyslia

casanta

No moja hlava neznesie farby znacky Palette...skusila som tu novu penovu farbu, ale hlava ma svrbela, a farba sa vymyla.skusila som novu garnier s brusnicami a konecne som mala krasny odtien vlasov, hlava ma nesvrbela a ta maska co je k nemu pribalena nadherne vonia...som velmi spokojna s touto farbou..skus nejaku farbu lekarne..sanotint sa tusim vola, ta je bez skodlivin, stoji sice okolo 10 eur ale snad pomoze

simka111

Ja som si dnes farbila vlasy s fabou od Garnier ta co obsahuje brusnice a nejaky ochranny olej bez amoniaku...ale v živote si uz nebudem farbit vlasy...farbu som si naniesla a po 5 minutach sa mi zacala krutit hlava,tazko sa mi dychalo a ten hnusny smrad som citila az v ustach...uz som si vlasy farbila viac krat s Palette ale nikdy sa mi nic take nestalo..za farbu som dala 5 eur ale zivot je predsa prednejši ako farba :(

kaciatko_7

yvette mas s tymi farbami osobne skusenost? ked ano vies poradit s ktorym odtienom by som dosiahla stredne hnede vlasy? alebo ked viete niekto o nejakej prirodnej farbe ktora chyta do stredne hnedej farby... teraz mam taky odtien hnedej na vlasoch, ale uz postupne odrastaju a nechcem aby bolo vidiet velke rozdiely, a tiez uz nechcem pouzivat chemicke farby