čaute. spravila som strašnu kravinu..podviedla som svojho priatela. dva krat.. triezva, nemôžem sa na nič vyhovoriť... Bolo to v čase, ked sme mali krízu a myslela som si, že už sa rozídeme. Tá kríza netrvala dva týždne alebo mesiac..ale asi 3 mesiace a už som tomu nedávala nádej..Je pravda, že ten sex mi pomohol k tomu, že som zistila, čo chcem a že priatela milujem nadovšetko na svete a nevedela by som existovať pri nikom inom. Povedala som si, všetko zlé je na niečo dobré a aspon už viem, čo chcem a už nikdy nebudem pochybovať. Ale teraz na mna dolahlo svedomie...Ubýja ma to,plačem každú chvílu, kedy nie je so mnou. Nepovedala som mu to. Neviem mu zlomiť to jeho krásne srdiečko a bojím sa, že by mi to nikdy neodpustil. Viem, sa chyby sa pyká a ja si to teraz budem vyčítať do konca života. Chcem len vedieť, čo by ste robili vy..či by ste vyšli s pravdou na javo, alebo to radšej nechali tak..čo bolo bolo, viem čo chcem a bodka. Tieto názory mi medzi sebou strašne kolíšu, neviem sa s tým zmieriť. Nič také som predtým neurobila, to som snad nebola v tej chvíli ani ja ! S priatelom plánujeme spoločnú budúcnosť a neviem, či to nebude odo mna svinstvo, ked mu to nepoviem, ale ja sa strašne bojím, ako zareaguje, už mi nebude nikdy veriť...poradte mi, čo mam robit, aby ma to uplne psychicky nezničilo :(
podvod...
ked ste mali krizu, tak by si aj bez sexu s inym predsa zistila, ci ti dotycny chyba, ci ho stale lubis, proste ostat sama so sebou, vyjst si von s kamosmi a ked myslienky budu smerovat stale k nemu aj pocas zabavy, tak si to uvedomis, nie? ale takto to asi riesil len on. ty si mu svoju lasku teda patricne dokazala. niekto sa ani po definitivnom rozchode nevie vyspat s druhym a ty vyuzijes najblizsiu moznu chvilu (krizu) sebecky - nesnazila si sa rozmyslat ako by sa dal vas vztah do normalu, ale myslela si predovsetkym na seba! pestovat vztah na klamstve, to sa vzdy raz vypomsti, tomu ver!
nechapem ako moze prist niekto pocas sexu s inym na to, ci lubi dotycneho??? vysvetlite mi to niekto!!!
podla mna to tu uz ani necita,ved sa neozyva,mozno uz sa rozisli
rodrigez No to už je na nej ako sa rozhodne ja som iba povedal na vec svoj pohľad ako aj každý. Nikomu názory nevnucujem iba ich hovorím ona sa musí sama rozhodnúť čo a ako ďalej. Ma v téme za a proti.
Ma napísané čo sa môže stať ak budu spolu a budú mať dieťa a on sa to dozvie vtedy je to malo pravdepodobné ale je a myslím že to bude mať horšie následky ako teraz.
Ano, z urciteho pohladu mas pravdu. Lenze nie kezdy dokaze takuto vec odpustit. Ak ho nechce stratit nemala by mu to hovorit. Tiez som sa navystrajal hovadin a viem, ze ak to pre mna nic neznamenalo a nechcem to dalej riesit, ci chcem zabudnut tak je lepsie to nehovorit. Proste na to prestat mysliet ako keby sa to ani nestalo. Je to sice tazke, ale ak to pre teba nic neznamena a lubis toho svojho partnera, tak sa to da. Nie vzdy je pravda tym spravnym riesenim. V kazdom pripade sa musi sama ponaucit a podobnu hovadinu uz neurobit. Uz len kvoli tomu, aby sa vyhla rovnakej situacii.
rodrigez pozri ja hovorím so svojho pohľadu ja by som to chcel vedieť šak na tom sa zakladá vzťah ako vidím X žien tu napísalo že mu to nepovedz ale mi chlapi sme svine vidíš ako by sa tu každá jedna zachovala.
Je to veľmi pekné klamať niekoho len preto aby ona bola šťastná a čo on bude žiť v klamstve myslím že si zaslúži pravdu.
On nič neprevinil tak prečo ma byť mimo hru. Bola silná sa vyspať s iným tak nech teraz je silná a mu to povie a nech nesie následky každý sme si za svoje činy zodpovedný a skôr či neskôr na každého dôjde.
Keď ho tak ľúbi ako píše tak nech mu to povie inak je sebec a chce sebe dobre a na druhých nepozerá.
Je to môj pohľad na vec.
MRC... no v prvom rade nech si da v hlave dohromady, ci sa to moze dozvediet. Ked bola s nejakym typkom, ktory nema s jej frajerom nic spolocne, ani teoreticky cez znamych a podobne, tak sa casom na to uplne zabudne. Co sa stalo pred pol rokom sa neriesi. Vtedy by som to rozhodne nepovedal. Ale ak je moznost ze sa to dozvie, tak asik s pravdou von. Ako vravis, ked sa to dozvie od niekoho ineho, tak je to v pecku. V kazdom pripade nahoda je svina a zdanlivo ludia, ktori nemaju spolu nic spolocne sa nejakym sposobom mozu stretnut...
Urcite mu to nehovor. Ono sa sice vravi, ze uprimnost and uprimnost, ale urcite nie za kazdu cenu. Ked si si ista, ze s priatelom chces ostat, naozaj mu neublizuj len preto, ze si chces ocistit svedomie. Sama si napisala, ze za chyby sa pyka, tak to, ze sa teraz trapis, ber ako svoj trest. Ale jemu to nehovor. Casom to preboli, aj ked urcite nezabudnes. Ale vzdy sa vzi do toho druheho. Ako by si reagovala, keby ti on povedal o svojej nevere? Chcela by si to vediet? A navyse sa to stalo v case krizy. Zamestnaj svoju mysel niecim inym, nemysli na to.
Ja si tiez myslim,ze tu sa uz pokazit nic neda..a nepovedat pravdu preto aby sa ste sa nerozisli...byt stastny na ukor nevdomosti ineho..vravi sa sice, ze co oci nevideli srdce neboli..ale..kazdy nesieme zodpovednost za vlastne ciny..nik sa ti nekazal vyspat s inym..takze podla mna by si mala niest nasledky..
K tomu ze niekto pisal ,ze na to priatel moze prist....to neni deptanie..to je realita ktora sa kludne moze stat a pred tym netrebe zatvarat oci.Vodit niekoho za nos..to sa nerobi..to je moj nazor.
zronena dusa, a co si prosim ta citila za triezva k tomu dotycnemu, ked si sa s nim po par razy vyspala ? a co je s nim teraz ?