podvod...

Príspevok v téme: podvod...
zronená duša

čaute. spravila som strašnu kravinu..podviedla som svojho priatela. dva krat.. triezva, nemôžem sa na nič vyhovoriť... Bolo to v čase, ked sme mali krízu a myslela som si, že už sa rozídeme. Tá kríza netrvala dva týždne alebo mesiac..ale asi 3 mesiace a už som tomu nedávala nádej..Je pravda, že ten sex mi pomohol k tomu, že som zistila, čo chcem a že priatela milujem nadovšetko na svete a nevedela by som existovať pri nikom inom. Povedala som si, všetko zlé je na niečo dobré a aspon už viem, čo chcem a už nikdy nebudem pochybovať. Ale teraz na mna dolahlo svedomie...Ubýja ma to,plačem každú chvílu, kedy nie je so mnou. Nepovedala som mu to. Neviem mu zlomiť to jeho krásne srdiečko a bojím sa, že by mi to nikdy neodpustil. Viem, sa chyby sa pyká a ja si to teraz budem vyčítať do konca života. Chcem len vedieť, čo by ste robili vy..či by ste vyšli s pravdou na javo, alebo to radšej nechali tak..čo bolo bolo, viem čo chcem a bodka. Tieto názory mi medzi sebou strašne kolíšu, neviem sa s tým zmieriť. Nič také som predtým neurobila, to som snad nebola v tej chvíli ani ja ! S priatelom plánujeme spoločnú budúcnosť a neviem, či to nebude odo mna svinstvo, ked mu to nepoviem, ale ja sa strašne bojím, ako zareaguje, už mi nebude nikdy veriť...poradte mi, čo mam robit, aby ma to uplne psychicky nezničilo :(

zronená duša

Nemá sa to od koho dozvedieť... Ten sex nestál ani za hovno s prepáčením. Trvala to možno 10 minút..nebola tam ani pusa. Asi máte pravdu, treba sa na to povzniesť. Niekto mi raz povedal: "Nelutuj to, čo si urobila, ale to, čo si neurobila". Asi sa tým budem riadiť a budem sa snažiť byť lepšia. A áno, je ťažké žiť s takým pokrytectvom, ale nedokážem mu zlomiť srdce. Ale bojím sa, že to raz už neudržím v sebe a verím, že ked k tomu príde, tak môj priatel to pochopí a odpustí mi a časom bude všetko fajn. Som len človek, ludia robia chyby..nikto nie je dokonalý. Ale najviac sa bojím toho, že nikdy neodpustím sama sebe. Ďakujem všetkým za názory.

unt1tled

Ahoj, ja by som sa na tvojom mieste priznal. Čo môže vo vzťahu vzísť z takýchto klamlivých ilúzií aké ma o tebe tvoj priateľ? Je to téma na dlhšie, ale aspoň som ti napísal MôJ názor, jednoducho ja by som v takom pokrytectve žiť nemohol.

dobra rada

v prvom rade si uvedom ze uz to bolo....chyby sa robia....poruiadne sa z toho pouc a priatelovi to nehovor...on to tiez nebude vediet zmenit,,,cas nejde vratit spat...minulost nezmenis no buducnost je len v tvojich rukach...vyrovnaj sa s tym a nehovor nic,radsej chod dalej a naplno

notka

ak by mna priatel podviedol, tak by som to chcela vediet. nie preto, aby som to vedela, ale aby som ho opustila..uz by som mu nedoverovala. prisiel by o mna..a to sa tiez neskutocne lubime. tak ak o neho nechces prist, naozaj mu nic nehovor. nemali ste pauzu, ale ako pises krizu, cize ste este neboli rozideni-o to blbsie to je. ako ti uz radili, mozno by ti pomohlo rotpylenie sportom alebo tak, no podla seba napriklad viem, ze u mna nie je sanca, ked ma nieco trapi, sa len tak rozptylit. podla mna to jednoducho musis racionalne spracovat. urobila si to, nestalo to za to, nezmenis to, musis to nechat plavat. cim skor sa s tym vyrovnas, tym lepsie

cicicicicici

hm nehovor mu to...moj priatel ma tiez podviedol a ako on mi to nepovedal zistila som to sama...on mi to cel povedat,,,tiez sa citil co ty..newem, v tej dobe sme boli na nozoch a liezli jeden druhemu na nervy, no zevraj aspon ja som mu liezla na nervy, nebavila ho! je to smutne ja by som pre nho obetovala zivot a pritom si on mna vklude podvedie, este ked som mu volala ze prosim povedz mi pravdu a on zatlkal ze nieje s nou. Tak sme sa rozisli, hm ale co si moj za xvilu uvedomil? Ze ta druha nie som ja a ani mi nesiaha po clenky. Uvedomil si co naozaj pre nho znamenam atd, sak presne to co ty hovoris. Ale pre boha preco to urobil ked s toho nema nic len vycitky,,a ze ten sex s tou babou bol hnusny,tak naco sa s nou vyspal. Newem ako podviedol ma a tiez by som radej bola kebyze o tom neviem, kebyze si uvedomi to co si si uvedomila ty a ja by som sa nemusela trapit ze preco? a uz len myslienka ze je s nou v posteli vasnivo ju bozkava je mi na grc. trapi ma to a neviem to prekusnut,,newem tomu pochopit,,,casom sme sa dali do kopy,,,mno viem o com hovorim,,,fakt mu to nehovor...je to rana do srdca!!!

zuuzu

...moj nazor, ja by som si to nechala pre seba..aj ked ta budes mat nutkanie mu to povedat...nie je to pekne od teba..co sa stalo..ale ak mu to povies...strati v tebe doveru :(niekde som citala ze aj psychologovia vravia ze radsej mlčat.