Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa da liecit mykoplazma a ureaplazma?

zuzusa

Ja som mala mycoplasmu už asi 3 alebo 4 roky dozadu. Liečili mi to tiež tým Sumamed 500 ale ja som musela vybrať ale tri alebo 5 balení, mne osobne s toho bývalo hrozne zle aj ma neskôr s ních preháňalo. Ževraj ma s toho vyliečili, ale ja s tým neako nesúhlasím. Od kedy som mala túto chorobu sa mi ťažko dýcha nosom ako keby som ho mala zapchatý. Kamarát mal tiež mykoplasmu už je tiež vyliečený ale stále kašle, jemu to ako keby sadlo na plúca a dráždi ho to. Takže v podstate neviem či sa s toho dá vyliečiť.

dracica7

ahojte kto by mi wedel poradit ako sa wlastne prejawuje ureaplazma a ake su priciny jej wzniku a este ake su sposoby jej liecby prosim napiste mi dakto lebo mam taky pocit ze mam ureaplazmu prosim napiste mi niekto

monday

Chcem sa spýťať, ureaplazmu a mykoplazmu vám zistili pri bežnom odbere moču na kultiváciu alebo kultiváciou s pošvy? Museli ste o to sami požiadať? Koľko ste platili za tie testy???ďakujem.

h.

po akej dobe od liecby vam robili kontrolny ster? pocula som od jednej lekarky ze sa ma robit az po 6-8 tyznoch alebo po menstruacii, ze dovtedy moze infekcia ostat v maternici ale "navonok" to vyzera negativne. ale iny lekari to robia ze hned po liecbe. neviem teda. mali ste niekto par dni po liecbe pozitivne vysledky? dikyy. lebo raz som uz mala nedoliecenu ureaplasmu (nerobili mi kontrolu vobec) tak sa s tym nechcem tahat.

asomtam

No, tak asi som v klube aj ja. Priatelke diagnostikovali ureaplazmu (po tom co mavala zapaly moc ciest, na jej vlastnu ziadost - ziadala o testy na chlamydie). Gynekolog jej doporucil aby som sa nechal "otestovat" aj ja. Tak som siel k urologovi, ktory mi povedal, ze diagnostikovat zatial nebude, lebo ked to ma priatelka, tak sa musime liecit obaja. Dali nam kazdemu 3 bal. Summamed 500, teda na 9 dni a ze potom po skonceni liecby nas oboch otestuju na pritomnost ureaplazmy. No, dufam, ze to pomoze a ze liecba bude uspesna.

Neviete ci ureaplazma moze mat aj take priznaky ako je: unava, malatnost, pocit palenia v nose a hrdle, slabost? Mal som asi pol roka taketo priznaky po chripke. Robili mi X vysetreni, 3-4x vytery z hrdla, odbery krvy, nic nezistili. Skusal som aj GSE tyzden-dva, trochu to pomohlo vtedy, potom som bral aj extrakt z olivovych listov 1tab denne. Ale z casu na cas mi bolo este tak trochu blbo, palil ma ten nos a skriabalo hrdlo (inak som lieceny na alergiu, ale nemal som s tym problemy predtym).
Comu sa divim, ze po zacati uzivania toho Sumamed antibiotika ma to hrdlo neskriabe, nepali ma nos, teda takmer skoro vobec. Zeby za to cele mohla tato ureaplazma a doktori hladali "na zlom konci" ????

RNG

ani extrqkt z olivoveho istu, ani Samento/vilcacora a GSE neznicia probioticku floru v crevach a su ucinne aj voci kandide.
Preto ich tu tolko spominam.
Naviac ako potravinove doplnky nemaju ziadne postranne ucinky.
Skoda, ze o nich lekari nevedia (alebo nechcu vediet??)

verka185

ahojte mne zistili tiez ze ma mykoplazmu a ureoplazmu ale cakam dietatko som v 2 mesiaci velmi sa bojim ze on pridem.prosim vas pomozte mi.dakujem

gigike

aj ja mam diagnozu ureaplazma urealytikum, brala som zanocin, nic mi nepomohlo, teraz som dostala sumamed 500 mg a davkovanie: tri dnix1, 4 dnova prestavka , potom zase tak, spolu 3 tyzdne dlho. a ktomu som este dostala candidu, mam vseliake kremy do posvy. Som uplne hotova, neviem ze kedy budem konecne zdrava. Ta liecba kolko vlastne trva? a ked tie vysledky, po dokonceni sumamedu nebudu negativne? co potom? zase nova liecba? dakujem.

nikis

ahojte....uz druhy krat mi diagnostikovali ureaplazmu.No tento krat sa to tiahne so mnou uz od leta a doktor mi na nu daval antibiotika ktore mi nezabrali.Vobec nemam chut na sex a s priatelom sa koli tomu hrozne trapime.Je mozne aby to bolo koli ureaplazme?

jarus

dnes som sa dozvedela, ze mam ureaplazmu, zajtra si idem pre recept na antibiotika. Mam z toho uplnu hrozu, mam noveho priatela, neviem, ci a ako mu to mam povedat. Lebo je to uz dlhodobejsia zalezitost. Moze to priatel odo mna dostat na prvykrat ?