Ma niekto skusenosti s touto tabletou. Zensky lekar mi dal,beriem ich uz mesiac. Na co je to vobec? On povedal,ze su to velmi dobre tabletky,ale na co? On mi nedal rovnu odpoved na moju otazku. Prosim poradte.
Wobenzym
ja mam s wobenzymom velmi dobre skusenosti - iherb.co Uzivam ho dlhodobo na imunitu a velmi mi pomohol. Predtzm ako som ho zacala uzivat som bola chora kazdy mesiac. Teraz uz dlho nic
Ak objednávate so stránky -odkaz odstránený- môžete použiť mojho referral code: LUD452
odpočíta Vám to zľavu 5% z objednávanej sumy. Kod treba napísať do okienka, posledný riadok v objednávke-
New Customers: If you have a Referral Email or Coupon Code, enter it hereand then click on "Update".
anicka, pozri na obsahy a porovnaj. Nie meno je dolezite, ale obsah.
RNG,uz som si to pozrela. Aj som sa na to pozrela,ze Swanson viem zohnat.
Rng-mne to predpisal gynekolog,lebo sa mi nedari otehotniet. Podla teba mozem kludne vymenit Wob. na tie od Swanson? Mavam aj caste zapali.
V kazdom pripade este stale to vyzera, ze wobenzyme nepatri ani medzi najlacnejsie, ani medzi najsilnejsie na svetovom trhu.Ked hovorime o sinejsich pozrite napr na tie co som uviedol na -odkaz odstránený-
Zloženie v 1 dražé: Pancreatinum 100 mg, papainum 60 mg, bromelaina 45 mg, lipasum 10 mg,
amylasum 10 mg, trypsínum 24 mg, chymotrypsínum 1 mg, rutosidum trihydricum 50 mg.
Ja som toto nasla o Wobenzym
Wobenzym som nasla len v tabletkach...
Bio,kde si videl iny Wobenzym? V kapsuliach?