Wobenzym

nestero

ja mam s wobenzymom velmi dobre skusenosti - iherb.co Uzivam ho dlhodobo na imunitu a velmi mi pomohol. Predtzm ako som ho zacala uzivat som bola chora kazdy mesiac. Teraz uz dlho nic

eliska555

Ak objednávate so stránky iherb.com môžete použiť mojho referral code: LUD452
odpočíta Vám to zľavu 5% z objednávanej sumy. Kod treba napísať do okienka, posledný riadok v objednávke-
New Customers: If you have a Referral Email or Coupon Code, enter it hereand then click on "Update".

eliska555

Ak objednávate so stránky -odkaz odstránený- môžete použiť mojho referral code: LUD452
odpočíta Vám to zľavu 5% z objednávanej sumy. Kod treba napísať do okienka, posledný riadok v objednávke-
New Customers: If you have a Referral Email or Coupon Code, enter it hereand then click on "Update".

Anicka1

RNG,uz som si to pozrela. Aj som sa na to pozrela,ze Swanson viem zohnat.
Rng-mne to predpisal gynekolog,lebo sa mi nedari otehotniet. Podla teba mozem kludne vymenit Wob. na tie od Swanson? Mavam aj caste zapali.

RNG

V kazdom pripade este stale to vyzera, ze wobenzyme nepatri ani medzi najlacnejsie, ani medzi najsilnejsie na svetovom trhu.Ked hovorime o sinejsich pozrite napr na tie co som uviedol na -odkaz odstránený-

Anicka1

Zloženie v 1 dražé: Pancreatinum 100 mg, papainum 60 mg, bromelaina 45 mg, lipasum 10 mg,
amylasum 10 mg, trypsínum 24 mg, chymotrypsínum 1 mg, rutosidum trihydricum 50 mg.
Ja som toto nasla o Wobenzym

bio

Neviem aky bol povodny obsah vo Wobenzym?
Porovnavany bol s produktom Vitalzym.
Preto su rozdiely v tabletach / v capsuliach.