Ma niekto skusenosti s touto tabletou. Zensky lekar mi dal,beriem ich uz mesiac. Na co je to vobec? On povedal,ze su to velmi dobre tabletky,ale na co? On mi nedal rovnu odpoved na moju otazku. Prosim poradte.
Wobenzym
Wobenzyme musel len nedavno zmenit formulaciu na ovela silnejsiu nez povodna. V popise od bio su spominane obsahy na tabletu a potom odporucena davka v kapsuliach.
Tato nova ako ju uviedla bio vyzera celkom dobre.
Wobenzym :
Dodatkove Fakty
Doručovanie Veľkosť: 3 tablety
Porcií v baleni : 133
Suma na Doručovanie% denné hodnoty
Pankreatin 56.000 USP-jednotky proteáz (pankreas) (Sus scrofa) 300 mg *
Trypsínu 2160 FIP-jednotky (pankreas) (Sus scrofa) 72 mg *
Papaín 6M 492 FIP-jednotka (Canico papaya) 180 mg *
Chymotrypsín 900 FIP-jednotky (pankreas) (Bos tauraus) 3 mg *
Bromelain 675 FIP-jednotka (Ananus comosus) 135 mg *
Rutoside 3H2O (Rutín) (Sophora japonica) 150 mg *
* Denná hodnota nie je stanovená.
Ostatné zložky: Fosforečnan vápenatý, kukurice polysacharidy, mikrokryštalická celulóza, krospovidón, Makrogol 6000, rastlinný stearát, oxid kremičitý, pH enterickej odolný náter, mastenec, Trietyl citras, vanilín, čistená voda.
DirectionsTake tri (3) tablety, dva (2) denne, a to najmenej 45 minút pred jedlom, alebo ako to odporúča váš
Vitalzym:
Dodatkove Fakty :
Doručovanie Veľkosť: 3 Kapsule
Porcií v baleni : 150
Suma na Doručovanie% denné hodnoty :
Vlastnícke enzýmovej Blend (proteázy, serrapeptase, papaín, Bromelain, amylázy, lipázy, rutín a amla.) 1500 mg *
* Denná hodnota nie je stanovená.
Ostatné zložky: celulóza, maltodextrín, oxid kremičitý, magnesium stearát a riboflavín a chlorophyllin.
Voľný OfAnimal deriváty, umelé príchute, umelé farby, kvasinky alebo lepok, laktózu a mastenec.
DirectionsRecommended: Ako diétny doplnok, vezmite 3 kapsule, 1 - 3 krát denne. Užívajte kapsuly najmenej 30 minút pred jedlom.
Ja som pozerala tie produkty.Neviem,iba jedno z nich sa da kupit u nas?
Moj zensky lekar mi predpisal Wobenzym,neobsahuje nieco viac ako tie ostatne,ze to mi dal? Mozem mu kludne povedat,ze nech mi to nepredpisuje,lebo viem nieco lepsie? A fakjt je to lepsie,alebo len reklama,ktora je uz aj tak prehnana ohladom bio produktov?
anicka ja mam enzymy kde je pankretin 1250mg,papain,bromelain 150mg,trypsin 125mg,amylase,lipase 50mg atd. takze podstatne silnejsie zlozenie v jednej tablete.inac RNG ti tu dole nizsie pise aj adresu na silnejsie enzymy.a lacnejsie ako wobenzym.
WOBENZYM: Pancreatinum 100 mg, papainum 60 mg, bromelaina 45 mg, lipasum 10 mg, amylasum 10 mg, trypsinum 24 mg, chymotripsinum 1 mg, rutosidum trihydricum 50 mg
VITALZYM :Serratia Peptidase,Bromelain,Papain,Amylase & Lipase,Amla,Rutin
Tak toto som nasla,co mi vela nehovori.
Takto,ked si to citam ucinky tychto dvoch,tak velmi rozdiel nevidim-ale ja sa v tom nevyznam,takze by som rada prijala nejake odborne vysvetlenie
Hlavne ta cena ma uputala
WOBENZYM 800KS - 110 EUR
VITALZYM 450KS - 100 EUR
Davkovanie je priblizne rovnake.
Lenze nalacno mam brat aj aloe,tak neviem...
Ja poznam s enzymov Enzymkomplex a tiez je dobry a za dostupnu cenu.
Anicka1 mozno by bolo vhodne to uzivat aspon s hodinovym odstupom tie doplnky a enzymy sa maju uzivat nalačno,tak to kdesi pisal RNG.
Este by som sa chcela spytat,ze ja beriem aj aloe s matersku kasicku a teraz este aj Wobenzym. To mozem vsetko naraz?
Wobenzym uz uzivam roky, kupujem ho. Pomohol mi s imunitnym systemom, pretoze predtym som mal neustale problemy, caste zapaly priedusiek, chripky atd. Ale je to fest drahe :(
pre RNG: aku nahradu - silnejsiu miesto wobenzymu by si odporucal s rovnakymi, alebo lepsimi ucinkami /lacnejsiu/ - ktore sa daju kupit na Slovensku, pripadne na predpis ?