Ma niekto skusenosti s touto tabletou. Zensky lekar mi dal,beriem ich uz mesiac. Na co je to vobec? On povedal,ze su to velmi dobre tabletky,ale na co? On mi nedal rovnu odpoved na moju otazku. Prosim poradte.
Wobenzym
anicka, je to lepsie ako nic, ini lekari neodporucaju z enzymov nic, ale je to daleko od novsich silnewjsich enzymatickych zmesi.
Pokrok v doplnkoch je velmi rychly, skoro ako v elektronike, takze 30 rokov stary prostriedok je velmi, velmi stary....
Tak predpisal mi to lekar,povedal,ze je to drahsie,ale velmi dobre... Uvidime..
Len ta davka?
wobenzym je zmes enzymov na cistenie tela. Je to uz starsia zmes, dnes su na trhu novsie, ovela silnejsie a lacnejsie, pozrite na zopar, co som porovnal na -odkaz odstránený-.
Cistenie tela je dolezite pre kazdeho, inac zamorenie vedie k zapalom, roznym problemom a dokonca rakovinam.
Pooperacne cistenie tela zrychluje hojenie, kde znicene bunky(rez) sa musia co najskor odpratat a nahradit. Enzymi odprataju a zaroven ulahcia prisun novych materialov.
moj 8r. syn bral Wobenzym po operacii kosti, viem, ze sa odporucaju vseobecne po akejkolvek operacii. no ja som si ho kupovala sama a je to dost drahe.
Anicka1 a to ti ten lekar dal mormalne na recept Wobenzym, alebo si ho musela platit? Wobenzym su enzymy a dost drahe, uzivaju sa vo vyssich davkach, proti zapalom.
ospravedlnujem sa naopak som to napisala 4x 3 tabletky denne
no to sa mi zda velmi malo ale nie som doktor tak neviem....moj brat ma 12 rokov a berie 3x 4 tabletky denne.
Prave teraz citam o tychto tabletkach. Tak som o tom nasla dost...
Len este jedno ma trapi,ja ich mam uzivat 3x1/den. Vsade pisu vyssie davky. To mi pomoze,ked len tolko malo beriem?
Slniecko,tvoj brat kolko ma brat z tychto tabletiek?
moj brat prave uziva tieto lieky.Predpisal mu ich ortoped lebo ma zlomenu nohu. Maju ucinky proti zapalom a opuchom...