Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sa da najst frajer, ak chodim velmi malo von?

Príspevok v téme: Kde sa da najst frajer, ak chodim velmi malo von?
bezmocna

Moj problem je ten, ze velmi tuzim mat priatela. Uz som mala vztah, ale opustil ma, dovod bol vraj ten, ze ma uz nemiluje. Viac ako rok som kvoli tomu plakala a citila sa strasne. Ked niekomu poviem, ze by som chcela s niekym chodit, povedia mi, ze to musim chodit viac von a na diskoteky. Lenze ked im potom navrhnem, aby sme isli niekam von, uz maju vyhovorku, preco nemozu ist von. Musia doma upratovat, idu na rodinnu oslavu. A mam kamaratky, ktori sa drzia hesla ideme vsetky alebo nikto. Malokedy sa trafi, aby sme si niekam vyrazili. Vsetky uz maju dlhodobe vztahy. Ako si mam potom niekoho najst? Skusala som to aj cez internet, zoznamky, ale to uz nechcem, lebo to nedopadlo dobre. Bud sa odmlcali, ked som po dlhom case navrhla stretnutie alebo vyzerali uplne inak ako na fotkach a nezafungovala chemia a pritazlivost na ziadnej strane. Nehovoriac o istom, ktoreho som sa nemohla zbavit a stale mi vypisoval. Az som si kvoli nemu zmenila telefonne cislo. Pocula som, ze sa da zoznamit aj pri konickoch, ale ja ziadne nemam. Som z maleho mesta, skoro nic tu nie je. A nie som bohata, aby som si mohla dovolit robit konicek v inych mestach. Ktovie, mozno som sa narodila bez naroku na vztah. Pocula som vsak aj, ze laska pride, ked to najmenej cakas. Teraz mi poradte, zufalej, bezmocnej. Skoro kazdu noc placem, lebo som sama a neviem, ako to zmenit? Dakujem.

jajka001_

nemas ziadnu kamosku, ktora nema partnera? a tie co maju frajera, by s tebou a dalsimi neisli na babsku jazdu? skus sa este posnazit....urcite sa najde nejaka co si rada oddychne od frajera.
k tym konickom, to by bolo najlepsie, len ked ako vravis nemas moznosti...ani nepoznas ziadneho chlapca co by mal podobne zaujmy ako ty? len cisto kvoli priatelstvu...chodit niekam na vylety, do inych miest, stretnut inych ludi...mala by si si zit svoj zivot spokojne aj bez lasky, viem ze to sa mi lahko vravi, ale takto sa nesmies trapit, najst si co ta bavi, vies laska moze prist a nemusi, moze prist o niekolko rokov a co za ten cas budes robit, len cakat?