Kde sa da najst frajer, ak chodim velmi malo von?

Príspevok v téme: Kde sa da najst frajer, ak chodim velmi malo von?
bezmocna

Moj problem je ten, ze velmi tuzim mat priatela. Uz som mala vztah, ale opustil ma, dovod bol vraj ten, ze ma uz nemiluje. Viac ako rok som kvoli tomu plakala a citila sa strasne. Ked niekomu poviem, ze by som chcela s niekym chodit, povedia mi, ze to musim chodit viac von a na diskoteky. Lenze ked im potom navrhnem, aby sme isli niekam von, uz maju vyhovorku, preco nemozu ist von. Musia doma upratovat, idu na rodinnu oslavu. A mam kamaratky, ktori sa drzia hesla ideme vsetky alebo nikto. Malokedy sa trafi, aby sme si niekam vyrazili. Vsetky uz maju dlhodobe vztahy. Ako si mam potom niekoho najst? Skusala som to aj cez internet, zoznamky, ale to uz nechcem, lebo to nedopadlo dobre. Bud sa odmlcali, ked som po dlhom case navrhla stretnutie alebo vyzerali uplne inak ako na fotkach a nezafungovala chemia a pritazlivost na ziadnej strane. Nehovoriac o istom, ktoreho som sa nemohla zbavit a stale mi vypisoval. Az som si kvoli nemu zmenila telefonne cislo. Pocula som, ze sa da zoznamit aj pri konickoch, ale ja ziadne nemam. Som z maleho mesta, skoro nic tu nie je. A nie som bohata, aby som si mohla dovolit robit konicek v inych mestach. Ktovie, mozno som sa narodila bez naroku na vztah. Pocula som vsak aj, ze laska pride, ked to najmenej cakas. Teraz mi poradte, zufalej, bezmocnej. Skoro kazdu noc placem, lebo som sama a neviem, ako to zmenit? Dakujem.

linda lilus

neviem si nájsť chalana už pol roka ale neviem čo stým lebo mama ma nepúšťa von a potrebovala bi som akúkoľvek radu lebo inak
už neviem čo budem robiť .

lost

Vztah z "donutenia" by bol ako domcek bez zakladov, alebo len velmi slabe..

Predstav si situaciu:

Si sama, chces niekoho, a aj najdes, budete spolu 4-5 rokov, ale ten vztah bude sice pekny, ale nie "dokonaly" A V TOM stretnes "lasku na prvy pohlad" - bude extremne "dokonaly", jak vzhladovo, tak povahovo (dolezitejsie to druhe), a co potom? Skusit to snim a znicit 4-5 rocny vztah, alebo pokracovat co vztahu s vedomim ze MOZNO je ten lepsi...
Neviem, ale toto by sa mohlo stat aj s tym "dokonalym" no skor BY som povedal ze nie, pretoze potom BY uz lepsi nebol..

Tak aspon toto ma "odradza" mna osobne od "rychleho" zoznamenia sa s nejakou babou :)

I ked samota je pocas a v 21 roku zivota velmi demotivujuca.. No co uz, mal by som verit "matematike" a pockat na "tu pravu" :)

Lady SwEeT

Ano, aj ja to veelmi dobre poznám..A do teraz nemám frajera, túžim po tom, aby ma niekto miloval.. Teda poviem vám, mám menej než 15 a viac než 11, ale aj tak.. ale od buduceho roka idem na skolu tanca, tháákže tam si hadam niekoho najdem.. xD Taak a ty nemaj obavy, trocha sa posnaz, chod na jeden den do nejakeho mesta, uzi si to tam, aj ked s jednou kamoskou, zajdete do reštiky a taak a hadam sa niekto najde, sa s nim zarospravas a bude.. :) Alebo aj v autobuse sa moze stat ze niekoho najdes :) Thak pa..

nicto

jooooj evaria ....citam tvoj pribeh .....a som tak domotana ze ani neviem co som Ti chcela napisat ...no ja si spomeniem..... dufam :/

kevyn

A kolko mas rokov?

Nic v zlom,ale keby mi baba povedala,ze je sama a niekoho potrebuje a v zapati by sa ma spytala,ci nechcem ist von...no tak neviem no..

evaria

mno viem ako sa citiš :(...pravdu povediac mam aj nemam dovody stazovat sa...mam kopu kamošov,aj tych ludi ktori by cheli nieco mat so mnou..mam naj -kamosov ,,okoloiducich znamych...viem si vytvoriť zmámosti...len 1 nechapem :S...
Niektori chalani po mna šaleju.. ja wiem :S
..ale presda nei su to ti ktorych chem mat pri sebe..ktory by mi dali nežnu pusu ...objali by ma ..napisali by mi veselu smsku ..alebo s ktorym by som viedla nekonecne rozhovory..a posledne na co by som myslela by bol ON ..mnohi z nich su nechutni a len sa zahravaju...nechem mat 5 chalanov ktorym sa pacim ...chem mat chalana ktory ma realne miluje a ja jeho tiez...LENZE mozno take su len v rozpavkach...vsetci ti chutni chalani ked si s nimi zacnem ide to ako po masle potom zrazu sa vsetko rozbijee a ja si uvedomíím ze z toho nič nebude..je to nahovno pocit...mam rada take vzahy ,ktore su volne,(tym nemyslim podvadzanie) myslim tym ze nie 24 hod stavime spolu...je tazke take nieco povedat ale 3 roky som nemala vzah..potom som to netuzila zazit znovu pretoze koniec bol hrozny...2 roky som prezila tak ze proste som bola stastna ..aj teraz som..(asi :() ...zoznamila som sa s chalanom ktory je mily ma aj sebavedomie nie je skaredy ..a je 100% zabavny ....aj to islo aj tak ze bueme nieco mozno mat..naprv sa to zacalo tak ze moju kamosku miloval,,ona ho odmietala,,on sa vyrozpraval mne(ja som vtedy bola zamilovana do jeho kamosa)len kamoska nechela mat nic......takze mi sme spolu viedli drhe rozhovory..boli sme stastni....aj ja v nebesách..lenze on si nasiel za 1 den inu na vylete..tak zase sa rozpravka skoncila a nastupi realny svet :(......skusam nanho zabudnut ...a urcite to casom pojde..ja wiem...len ja by som chela ..nechem dokonaleho,,taku zlatu strednu cestu ako bol on,,bol vynimocny(hoci som ho nemala nikdy velmi rada ,myslela som ez je namyselny)ludiaa ja wam 1 powiem ..vzdy budete lubit toho ktoreho by st e si nepredstavovalii...dufam ze vam to vyjde :)
laska je jedinecna vec..boli ale prinasa mnozstvo jedinecynch chvil..ja tiez idem na vylet ..aj na narodeninove party...aj tak von chodim ...dufam ze stretnem niekoho :)....moznoze to vsetko ma svoje dovody...verte ..to je jedine co vam ostava ,ked uz nic nemate ...:ja vam rdzim palceeeeeeeee :)

Airiana

to peeter: Jej no tak pekne dakujem za prianie do buducna :) aj ja si velmi prajem aby to vyslo,mas pravdu zrejme to bol osud,lebo tolko nahod co nas pritom sprevadzalo,je to dost absurdne... koniec koncov spoznali sme sa ako 5 rocne deti a ako to medzi detmi chodieva v takom veku ja som ho velmi nemusela :D a o 10 rokov neskor mu napisem nahodne no ze ci si nepokeca :D som skoro spadla zo stolicky ked som sa dozvedela ze to je ten "chlapcek" ktoreho som tak nemala rada ...heh no a teraz? sme dospeli ludia,ktori sa maju velmi radi :D aj toto je skutocny priklad kde vsade mozte svoju lasku stretnut, drzim palce :)